Beograd Masaze - Review

Koji im je cenovnik? Kako se inače dođe do toga da pitaš za ručnu ili oral? Preko poruka/pre dolaska ili kad je masaža pri kraju?
Napisao sam gore i cene. 4 poruke posle poruke u kojoj sam ostavio broj telefona. Nemoj nista da trazis preko telefona, samo masaza. Kada dodjes i masaza pocne pitaj da li ima dodataka na masazu.

Nije baš Bg ali ne znam da li postoji tema za Ns.. Jel bio možda neko kod one Jovane, drugarice od Vasilićke sa of? Jel radi nešto osim masaže?

Pa da podelim iskustvo isto bio sam kod te cuvene Dragane juce. Iako smo se telfonom dogovorili za sat vremena, kad sam dosao ona me tera na pola sata, nista specijalno prozborismo koju, ona nesto masira, pa me okrenu i oralno zavrsila. Ono sto je ranije pisano o njoj bas sam vise ocekivao verovatno se tako namestilo.

bio kod Melodi Ilic 2 puta. Laka komunikaca preko instagrama. Pitao sam kad ima termin za masazu i poslala mi odgovor i adresu. Predobra picka je. Ali sam joj rekao da necu vise dolaziti. Pita ona sto? reko bio, video, probao, nisi zanimljiva da dodjem jos jednom, ne nudis nista posebno. Kaze ona a jeste, al kao necu siriti usluge samo ovo radim. Znaci moze masaza ledja, doceka u sexy vesu a uz doplatu moze i gola da bude. Ja nisam, al dozvoljava i da joj se lize pickica. Jako lepo mirise, mekana, doterana je.. preporuka da se ode ali samo jednom.

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh