Beograd Masaze - Review

Sinoc je bila na tv, davala izjavu na n1 oko protesta... 🤣🤣🤣
Pozdrav druze, izvini ali moram i ja da te pitam za isto, vidim da si vec pitan koji put, al moram i ja nesto :D
Sto se art masaze tice, bio sam kod nje pre jedno 2-3 god u Zemunu, ucila me neke vezbe za disanje, istazenje i tako to... Ok je bila masaza, ali nisam znao da moze i nesto vise da se dobije, bilo mi glupo da pitam jer takve neke oglase pravi, pa deluje da nema sanse :D Planirao par puta da ponovim, ali daleko zivim pa uvek odustanem.
Aj molim te ako moze malcice vise detalja, ako se secas? Npr, jel hoce da popusi? Jel zainteresovana i uziva u sexu ili ono "moze a i ne mora" ? Koliko si doplatio za seks i kakve zavrsnice mogu? Izvini, malo puno pitanja, al stvarno daleko zivim a nije ni jeftina pa mi lakse tebe da pitam jbg :D Hvala :)
Druže, pitaš je na kraju kada te pita jel radimo "ručnu ili ne" menj su se tu popalile
sve lampice jer kažem ti skupa je za tu uslugu. Meni je rekla
"prvo me izmasiraj i sve može" i ja tako učinio. Bila je mokra kao
vodopad dole, svršiš po njoj ona se izmaže onim i svima lepo 😂
voli da miriše na spermu. Mislim da ne puši a i ko bi se toga sećao.
Čuvajte se, ne želi kondom!!!

Ljudi,jel zna neko sta se desava sa onim salonom za masazu iz Novog Sada? Mislim da je Telep.....secam se da su neke tri radile,stalno se reklamirale na svastari. Vidim nema reklame vise.Jel zna neko da li rade i dalje?

Druže, pitaš je na kraju kada te pita jel radimo "ručnu ili ne" menj su se tu popalile
sve lampice jer kažem ti skupa je za tu uslugu. Meni je rekla
"prvo me izmasiraj i sve može" i ja tako učinio. Bila je mokra kao
vodopad dole, svršiš po njoj ona se izmaže onim i svima lepo 😂
voli da miriše na spermu. Mislim da ne puši a i ko bi se toga sećao.
Čuvajte se, ne želi kondom!!!
Hvala ljudino.
Mene nije ni pitala za rucnu, samo je pocela da radi, jer je lingam ( genitalna ) masaza bila ukljucena pa sam kontao da je to to. Mada dobro kazes za cenu, dobro mi je naplatila, a meni je dala druge signale koje sam propustio, kad sam posle vratio flim u nazad, al jebiga, mlad i smotan 🤣... A i naglasvala je na oglasu da ne radi to, pa mi i bilo glupo da pitam. Kao pisalo je "ja odlucujem pred kime se skidam, to ne radim za pare" ili tako nesto, malo drugacijim recima. Ali u glavnom , svidja mi se to sto bira sa kime ce, ne deluje mi da moze sa bilo kime, ko joj ne odgovara, ne znam.
Svako dobro. Pozdrav!

Hvala ljudino.
Mene nije ni pitala za rucnu, samo je pocela da radi, jer je lingam ( genitalna ) masaza bila ukljucena pa sam kontao da je to to. Mada dobro kazes za cenu, dobro mi je naplatila, a meni je dala druge signale koje sam propustio, kad sam posle vratio flim u nazad, al jebiga, mlad i smotan 🤣... A i naglasvala je na oglasu da ne radi to, pa mi i bilo glupo da pitam. Kao pisalo je "ja odlucujem pred kime se skidam, to ne radim za pare" ili tako nesto, malo drugacijim recima. Ali u glavnom , svidja mi se to sto bira sa kime ce, ne deluje mi da moze sa bilo kime, ko joj ne odgovara, ne znam.
Svako dobro. Pozdrav!
Moze li malo preciznije. Gledao sam na sajtu cene su raznovrsne. Vidim ima razlicitih masaza. Koju odabirate? Koja je to cena? Gde se nalaze?

064 0515054
Ovo je broj od Dragane pa ko oma hrabrosti ... 🙂
Ranije se skidala vise ne. Mada dopusta da se dodiruje za sise i dupe, picku...

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh