Beograd Masaze - Review

Kako izgleda, dozvoljava li diranje? Kakve su joj grudi?

Meni je Irina broj jedan sto se tice cene i kvaliteta masaze. A grudi su vanserijske.
Nije losa. Ima odlicne grudi i dozvoljava diranje, ali je opicena u glavu..podvlacim..nemoj da poslije nisam upozorio....opicena je i puno prica, ali je ok riba...rucna zavrsnica 6000 dinara, dao sam broj i to je to...lokacija Zemun visoka zgrada, neboder..bas visok neboder...
Eto, jedino jos da vas odvedem i platim...

Nije losa. Ima odlicne grudi i dozvoljava diranje, ali je opicena u glavu..podvlacim..nemoj da poslije nisam upozorio....opicena je i puno prica, ali je ok riba...rucna zavrsnica 6000 dinara, dao sam broj i to je to...lokacija Zemun visoka zgrada, neboder..bas visok neboder...
Eto, jedino jos da vas odvedem i platim...
Krvav je ovaj naš sport... Moramo sa svakim profilom ličnosti dotičnih riba da se driblamo 😁

Krvav je ovaj naš sport... Moramo sa svakim profilom ličnosti dotičnih riba da se driblamo 😁
Brate, ja lijepo upozorio da je riba udarena u glavu i ko ima zeludac da to istrpi neka ide, jer riba izgleda dobro. Lijepa je u licu i zgodna ..ima dobre sise....
Znaci ko voli takve neka ide, nije skupa..mozda se mozes dogovoriti i za manju cijenu...nznm

Meni se ta Irina uopšte nije dopala. Možda zbog ambijenta, stan u suterenu, baš se oseća vlaga i onako neki neprijatan miris u toj sobici. Higijena je upitna, peškir na kojeg sam legao kao da je bio vlažan, ali možda baš zbog te vlage u prostoru.

Aleksandra iz Zemuna je meni bar uzbudljivija masaža kako je napisao kolega, a i praktično odma' se pređe na stvar. Mlađa je devojka u pitanju. Ovo je oglas: https://seksi-adresar.co/oglas/exclusive-massage-zemun-ema🔥🌹/

Sve u svemu, najbolja varijanta je Staša stvarno: 0691198752. Kod nje za malo više para može i završnica sa penetracijom. :) Ovo je njen oglas: https://www.kupujemprodajem.com/usluge-nega-i-lepota/masaza/masaze-za-opustanje/oglas/191520881

TELEFONSKI SEX UŽIVO

Nazad
Vrh