Koje su to.devojke u reljonoj 2...Je l' neko ikada bio u Reljinoj 2 u BGD kod bilo koje?
Ima li negde oglas.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koje su to.devojke u reljonoj 2...Je l' neko ikada bio u Reljinoj 2 u BGD kod bilo koje?
Ko je ta Tijana imas neku sliku ili instaJel' bio neko možda nekad sa onom Tijanom Glišić?
Meni je rekla da je '80 goište, tako da je sigurno 45+Nema ti ona više od 45, da li si bio?
Daj link ako imašodakle je?
Ne nešto mi ispod časti da plaćam Babetine.Nema ti ona više od 45, da li si bio?
Dal ste normalni jebete kurvu od 40 god kurve su od 20 do 30 god max posle toga picka joj ko hodnikNema ti ona više od 45, da li si bio?
Pa staviš joj ruku i kurac i drkaš unutra. Neprocenjivo.Dal ste normalni jebete kurvu od 40 god kurve su od 20 do 30 god max posle toga picka joj ko hodnik
ima smislaNe nešto mi ispod časti da plaćam Babetine.
Ne mogu vise da nadjem, bila je kao neka Mila/Milena ruskinja 20/21 god a pre pola godine na istoj adresi neka kazahstanka Alya, tako nekako. Dosao pre neki dan, sve se dogovorili preko whatssup, stao pred ulaz i javljam da sam stigao kaze posalji sliku. Reko ne bih...a ona pa sto?I dok sam se muvao pred ulazom, bio sam iza nekog crnog automobila, u tom momentu primetim da je kroz prozor izasla ruka sa telefonom i slika me verovatno.... zbrisao sam glavom bez obzira. Pa reko da vidim da l' je neko na pomenutoj adresi imao slicno iskustvo.Koje su to.devojke u reljonoj 2...
Ima li negde oglas.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|