Nije ista osoba na slikamaBio neko?![]()
♥️✴️🔝 HOT 🔝✴️♥️ | Seksi Adresar - Licni Kontakti
KO ZELI NEZABORAVNO DRUZENJE TU SAM ZA GALANTNE I OZBILJNE SLIKE LICNE SAMO BEOGRAD SAMO POZIVseksi-adresar.co
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije ista osoba na slikamaBio neko?![]()
♥️✴️🔝 HOT 🔝✴️♥️ | Seksi Adresar - Licni Kontakti
KO ZELI NEZABORAVNO DRUZENJE TU SAM ZA GALANTNE I OZBILJNE SLIKE LICNE SAMO BEOGRAD SAMO POZIVseksi-adresar.co
Sigurno nije post op? Pošto je poprilično visoka za latinu? Sve su uglavnom patuljci. Nemam ništa protiv fejk sisa guzica liposukcija itd samo da nije fejk vaginaDa, vrhunska usluga, iskoristi priliku dok je u Beogradu.
Imaš poruku na privateCao, moze preporuka za neku milf?![]()
Deluje vise kao “zavisnost” nego kao “ljubav” prwma zenama, ako zvekas kurave iako imas zenu. Ne osudjujem svakako, samo razmenjujemo misljenja.Pozdrav
1. Iz licnog iskustva: utice tako sto nemas volje da karas zenu jer ti je kurava lizala supak a ova nema volje ni da ga pusi. Ali ipak karaj zenu, nazor nazor.Jbg
2. Da
3. Ako si kurvar i volis da menjas zene onda preporucujem.
4.Benefiti: kurava ti dize ego, iako glume- tebi psihicki prija kad te hvali . Dobijas na samopouzdanju, posle si kod devojaka sigurniji u sebe itd. Plus sam taj osecaj da ces da jebes ti donosi nekakav adrenalin kao da treba prvi put da jebes. PS. Ja ni posle 20 godina ne idem ravnodusan, i sad mi "igraju leptirici u stomaku".
Posledice: Pokupio sam jedan put bakterije preko pušenje, mikroplazma i ureoplazma. Ništa strasno, 10 dana antibiotici i cao
Svako dobro i samo hrabro, nije sramota voljeti zene koje pruzaju usluge najstarijeg zanata..
Ne mozes da nadjes zenu bez da platis? Ma kapiram, nekad je lakse platiti.Nije donelo nikakve posledice, da nema seksa za lovu bukvalno bi sa 42 godine i dalje bio nevin, tako da mogu da pevam od srece sto mi je barem na takav nacin dostupan. Tako da bi praktikovao.
Ima logike, na mestu…Pa jedina stvar koja ti može napraviti problem posle je ako se navikneš na neke stvari koje prava devojka neće da radi, a malo bi bilo glupo i da pitaš. E sad neko kombinuje i jedno i drugo, ja lično kada sam u vezi ovo batalim skroz. Ili da se baš navadiš jer nema drame nema nekog truda samo su pare potrebne.
Benefit pa ostaješ u formi ono iskusan si... A i možeš zadovoljiti neke svoje želje ono što kaže istreseš se probaš različite devojke, mršave, malo kurpulentnije, nabidlovane, sitne, mlađe, starije, silikonke, prirodne, velike grudi, male grudi crnkinje, azijatkinje, plavuše, brinete, crvenokose, one što su plave gore a crne dole, ili crne gore a plave dole, dve odjednom itd itd![]()
![]()
Sve u svemu dijagnoza sa obe strane, al’ boze moj tako je kako je.1. ovaj sport moze da nas neiskusne poduci da stekne iskustvo da sazna sta voli svako nov u ovom sportu i ne verujem da utice barem kodmene nije
2. verovatno ne da sam mogao da jebem dzabe a posto slabo to ide dzabe a stoji potreba onda placamo inace treba izbegavati jer savest hoce da grize
3. otici ako nema iskustva da bi ga stekao
4 posledice jos uvek ne a benefit je iskustvo koje kroz ovo steknes da i malo bolje razumete sam seks
NEiskusni treba da probaju zbog iskustva i da se poduce a ko moze da trpi da nema seks kas se jednom navikne posle se trazi i onda je ovo resenje
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|