Sajber Kurajber
Member
I to žešći. Slike sa neta.![]()
Malena Beogradjanka 😈 | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Pozovi me za dogovor slike su moje🍀seksi-adresar.co
fejk?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I to žešći. Slike sa neta.![]()
fejk?
Slažem se, delujem kao plačljiva beba.Sve mi se čini da auditorijum ne veruje ovom gospodinu.
Dopisivao sam se skoro sa njom na X. Tamo ima profil. Prodaje klipove i slike. Kao, batalila je uživo. Ali smo se dogovorili, ako budem u Nišu da je zovem. Pa kao, ako bude raspoložena da se vidimo. Ja inače nisam bio sa njom nikada. Tako da bi voleo. Baš jebozovno izgleda.Rada iz Nis otvorila OF![]()
Sigurno... Slike postavljene koliko da ih ima...![]()
fejk?
Kako joj ide of?Rada iz Nis otvorila OF![]()
OFF OFFKako joj ide of?
I ja bi je jebao da mi se pruzi prilikaDopisivao sam se skoro sa njom na X. Tamo ima profil. Prodaje klipove i slike. Kao, batalila je uživo. Ali smo se dogovorili, ako budem u Nišu da je zovem. Pa kao, ako bude raspoložena da se vidimo. Ja inače nisam bio sa njom nikada. Tako da bi voleo. Baš jebozovno izgleda.
Čuo sam slična mišljenja. Ali opet bi probao.Losa je Rada mnogoDobro izgleda Ali ocajno radi,nista specijalno
Ja sam msm na ovom forumu pročitao da joj pička smrdi ko pokvarena sardina.Čuo sam slična mišljenja. Ali opet bi probao.![]()
Po mom iskustvu brojevi iz amerike i kanade su uvek prevara, bez izuzetka. Mada ove azijatkinje koriste razne brojeve, ali je svuda ista prevara.i isto zelim da vas pitat jel znaci nesto ako neka cura ima broj iz bas neku drzavu , jel mozda to znaci da ta cura cesce je u tu drzavu pa uzela broj il je to random il ga menjaju uvijek
Samo tražiš video poziv ako je zbog verifikacije, svaka će prihvatiti. Ako odbije znaš da je zloupotreba.Slikanje pre jebanja. ...za oženjene. Kada traže sliku ispred adrese nema problema. Selfi. Onda u chatgpt.Samo kažeš promeni boju kose u plavo, očiju isto, lice drugačije itd. Posle malo vežbe ste stručnjak. I pošaljete posle par minuta. Ne prepoznam sebe. To ionako gleda agent. provereno. Druga mogućnost je da nađete neku sliku nekoga u AI i onda slikate selfi pred adresom i samo naredite AI da vas promeni za tu sliku koju imate u mobilnom. Par sekundi.
Prevaranti, traze ti pare unapredLjudi, da li je neko bio kod ove?
Jesi uspeo šta ?Naravno,sve jedno sam planirao ovih dana pa sta bude
![]()
|
Tel: 064/677-677
|
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
Tel: 064/677-677
|
|