Charles Bukowski
Active member
Dobra je matorka ko voli taj fazon. Oko 6 banki ima, zgodna, uredna, korektna. Radi uglavnom u popodnevnim satima, u blizini Bulevara i Vukovog spomenika.Zna li neko nešto? https://seksi-adresar.co/oglas/direkt/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobra je matorka ko voli taj fazon. Oko 6 banki ima, zgodna, uredna, korektna. Radi uglavnom u popodnevnim satima, u blizini Bulevara i Vukovog spomenika.Zna li neko nešto? https://seksi-adresar.co/oglas/direkt/
MIslim da gore NEMA,jeste da Dobro izgleda za godine ali usluga 000Dobra je matorka ko voli taj fazon. Oko 6 banki ima, zgodna, uredna, korektna. Radi uglavnom u popodnevnim satima, u blizini Bulevara i Vukovog spomenika.
Zvao sam je u petak oko podne i telefon joj je bio isključen. Onda sam kontaktirao Sakuru i video se s njom taj dan. Pošto sam računao ko zna kad će direkt ponovo uključiti telefon.Dobra je matorka ko voli taj fazon. Oko 6 banki ima, zgodna, uredna, korektna. Radi uglavnom u popodnevnim satima, u blizini Bulevara i Vukovog spomenika.
jel daje u dupe?Dobra je matorka ko voli taj fazon. Oko 6 banki ima, zgodna, uredna, korektna. Radi uglavnom u popodnevnim satima, u blizini Bulevara i Vukovog spomenika.
Vise ne daje ni pusenje bez kondoma, a kamo li u dupe... Usluga se drasticno srozala za par godina - nekada je moglo skoro sve, sada nista. Zato vise ne idem.jel daje u dupe?
Zato i jeste 40 evra pola sata.Vise ne daje ni pusenje bez kondoma, a kamo li u dupe... Usluga se drasticno srozala za par godina - nekada je moglo skoro sve, sada nista. Zato vise ne idem.![]()
Eee, sta je sve nekada moglo za 20e kod nje..........Zato i jeste 40 evra pola sata.
Ovo je tužna istina da na Čukarici i Rakovici u principu nema ništa da valja.ima li nesto na vidikovcu, da valja ili mozda miljakovcu ,
Poslao sam još juče prijavu moderaciji da obriše. Prijavi i to post, možda će se onda smilovati.Da li je realno da postavljate slike adrese i gajbe. Pa jbm mu sve....brisite to.... i brojeve u dm
Мislis na SlovakinjuДа ли је неко био код Милеа близу Ђерам пијаце?
Ne nasu neku gore neku ulica kod Djerma se nalazi ja mislimМislis na Slovakinju
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|