velikiblek
Member
Da li je realno da postavljate slike adrese i gajbe. Pa jbm mu sve....brisite to.... i brojeve u dm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eee, sta je sve nekada moglo za 20e kod nje..........Zato i jeste 40 evra pola sata.
Ovo je tužna istina da na Čukarici i Rakovici u principu nema ništa da valja.ima li nesto na vidikovcu, da valja ili mozda miljakovcu ,
Poslao sam još juče prijavu moderaciji da obriše. Prijavi i to post, možda će se onda smilovati.Da li je realno da postavljate slike adrese i gajbe. Pa jbm mu sve....brisite to.... i brojeve u dm
Мislis na SlovakinjuДа ли је неко био код Милеа близу Ђерам пијаце?
Ne nasu neku gore neku ulica kod Djerma se nalazi ja mislimМislis na Slovakinju
Ne daje, samo pušenje i pička.jel daje u dupe?
Posle 5-6 popodne pokušaj da je zoveš, tada su velike šanse da je uključen fon i da možeš da je dobiješ.Zvao sam je u petak oko podne i telefon joj je bio isključen. Onda sam kontaktirao Sakuru i video se s njom taj dan. Pošto sam računao ko zna kad će direkt ponovo uključiti telefon.
imas porukuMoze li kontakt neki od Sakure?
Skemhttps://seksi-adresar.co/oglas/mia-13/ sta je ovo sunce ti
Bucike ovog tipa možeš za 3 puta manju lovu da imaš.... Realno, previsoka cena
Ljudi, da li je neko bio kod ove? Ako jeste javite mi utiske pls mnogo je dobra na slikama
bas average ganferkaBucike ovog tipa možeš za 3 puta manju lovu da imaš.... Realno, previsoka cena![]()
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|