Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi ti realan da sprecavas da nju neko ne pojebeNijedna fotografija nije njena
U principu kao profilaksu bi posle ovakvih situacija mogao bi da popiješ jedan Dovicin kao preventivu bakterijskih infekcija sifilisa, hlamidije ili gonoreje. Za viruse ti neće pomoći ako si fasovao ali kažu izvori da nije velika verovatnoća prenošenja HIV-a i hepatitisa C vaginalnim kontaktom. Ali da te ne sokolim da nastavljaš sa nezaštićenim odnosima u mladosti oprez nije na odmet.Pozdrav bio sam kod jedne u Bgeu počeli smo sve kako treba ,ja sam skinuo kondom onako bzv i probao da ga stavim malo ,nije se bunila krenuo sam i sve top je bio sad se tripujem već mesec dana da bi mogla da mi prenese nešto kaže da ide redovno kod ginekologa jbg imam 20 god nije mi svejedno kad razmišljam o tome
Opusteno I samo izbaci to iz glavePozdrav bio sam kod jedne u Bgeu počeli smo sve kako treba ,ja sam skinuo kondom onako bzv i probao da ga stavim malo ,nije se bunila krenuo sam i sve top je bio sad se tripujem već mesec dana da bi mogla da mi prenese nešto kaže da ide redovno kod ginekologa jbg imam 20 god nije mi svejedno kad razmišljam o tome
Brate, da li je ovo realno???Pozzz neko isao kod ove iskustva![]()
Sexy Sonjicaa Milf | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Cao momci Ako zelis da se opustis na pravom si mestu Uredna, Milf Dama devojka,diskrecija zagarantovana.Uzivanje u svakom smislu. Samo za ozbiljne i kulturne molim vas.seksi-adresar.co
Xacaxa. Za ti imaš brazilke,samo tako. A sećam se da je neko loše pisao ranije.Brate, da li je ovo realno???
Riba kaže da ima 43 godine, po fotkama ima još jedno dodatnih 150 meseci i pritom traži 150€![]()
Jesi li kontaktirao ovu čokoladnu ili tek nameravaš?Pozdrav gospodo! Treba mi opsirniji info za sledece dame ako neko ima iskustva (cene, kakava je usluga, higijena..)
![]()
Magdalena | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Magdalena 21 god grudi trojka oral i klasika kod mene u smestaju pozovi meseksi-adresar.co
![]()
Nova bucka | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Pozovi me moje slike vatrena I vlazna fetis mi je oralseksi-adresar.co
![]()
Čokoladni bombon🍬🍫 | Seksi Adresar - Licni Kontakti
💙💙Devojka za druženje sa galantnim i normalnim momcima.Slike su moje ,dodatne ne šaljem,ne dolazim na adresu! ❌Na glupa pitanja kao što su: Da li radiš u autu,može li bez zaštite,dominacija,ili ako mi pošalješ sexy sliku blok sa zadovoljstvom! Moja cena je fiksna (ako se pretplatiš na onlyfans...seksi-adresar.co
** Posebno me ove dve dame zanimaju ako neko ima iskustva:
![]()
U mom ili tvom smestaju - Lični Oglasi Balkan - Upoznavanje - Lični Kontakti
Komunikativna zabavna volim dobar sex prija mi neznost i uvek gledam da budes zadovoljan pisi na wochap ili direktan poziv 0615626048www.licnioglasibalkan.com
381693338303 | Sex oglasi – Najnoviji oglasi za upoznavanje
smsljubavnioglasi.com
Pored njih moze i neka preporuka ko ima, samo da su iz Beograda, moze i milf, po mogucnosti da imaju malo vece grudi, da je higijena ok i da nisu preskupe.. Ako neko ima info za bilo koju od ovih mozete mi pisati i privatnu poruku. Hvala unapred!
Kad pogledaš slike u oglasu pomisliš da možda za te pare dobiješ ženu sa prve slike i njenu mamu sa treće slikeBrate, da li je ovo realno???
Riba kaže da ima 43 godine, po fotkama ima još jedno dodatnih 150 meseci i pritom traži 150€![]()
Tek planiram... Zna li iko ista za ovu Jovanu malu sa zvezdare?Jesi li kontaktirao ovu čokoladnu ili tek nameravaš?
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|