Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi ti realan da sprecavas da nju neko ne pojebeNijedna fotografija nije njena
U principu kao profilaksu bi posle ovakvih situacija mogao bi da popiješ jedan Dovicin kao preventivu bakterijskih infekcija sifilisa, hlamidije ili gonoreje. Za viruse ti neće pomoći ako si fasovao ali kažu izvori da nije velika verovatnoća prenošenja HIV-a i hepatitisa C vaginalnim kontaktom. Ali da te ne sokolim da nastavljaš sa nezaštićenim odnosima u mladosti oprez nije na odmet.Pozdrav bio sam kod jedne u Bgeu počeli smo sve kako treba ,ja sam skinuo kondom onako bzv i probao da ga stavim malo ,nije se bunila krenuo sam i sve top je bio sad se tripujem već mesec dana da bi mogla da mi prenese nešto kaže da ide redovno kod ginekologa jbg imam 20 god nije mi svejedno kad razmišljam o tome
Opusteno I samo izbaci to iz glavePozdrav bio sam kod jedne u Bgeu počeli smo sve kako treba ,ja sam skinuo kondom onako bzv i probao da ga stavim malo ,nije se bunila krenuo sam i sve top je bio sad se tripujem već mesec dana da bi mogla da mi prenese nešto kaže da ide redovno kod ginekologa jbg imam 20 god nije mi svejedno kad razmišljam o tome
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|