Jel probao neko ovu milfaru? Na oglasu piše da je Mađarica, malo je skuplja za ribu od 40+ pošto traži 120 evra za pola sata, ali izgleda da za te pare radi sve, i GFE, i anal, i lizanje. Pisao sam joj da se raspitam, možda je posetim uskoro kada dobijem februarsku platu. Ovde se predstavlja kao Maja, ali sigurno nije ona narkomanka Maja/Ibolja, sličnih su godina ali je ona bila duplo jevtinija.
Inače nisam ljubitelj milfova, ali ova me baš potseća na jednu profesorku Mađaricu koja mi je predavala u srednjoj školi, bila je iste građe kao ova na slikama, plavosmeđa kosa, ogromno široko dupe, velike sise i uzak struk, samo što je tada bila u ranim tridesetim

Pola mog razreda je fantaziralo šta bi joj sve radilo, moraću da isteram želju, samo me zanima da li neko ima iskustva sa njom?
Inače nisam ljubitelj milfova, ali ova me baš potseća na jednu profesorku Mađaricu koja mi je predavala u srednjoj školi, bila je iste građe kao ova na slikama, plavosmeđa kosa, ogromno široko dupe, velike sise i uzak struk, samo što je tada bila u ranim tridesetim