Jel Ciganka? Ako nije i ako su slike njene, mogao bih da je probam.Dozvoljava ali zaobidji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel Ciganka? Ako nije i ako su slike njene, mogao bih da je probam.Dozvoljava ali zaobidji.
Jadna majko sta je ovo, ccccc...Teska nakaza..Iskustva?![]()
Elena | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Give It 2 Me.👄👄😉Ostvari svoje fantazije,van okvira i bez predrasuda.Kisses.Elena. 0611100874seksi-adresar.co
*jest da je starija izbotoksirana previse, ali izgleda da ima najbogatiju ponudu aktivnosti, sve moze koliko vidim
Ova babetina je za lečenje, e ako neko bude išao kod nje neka joj da ogledalo da se pogleda i neka joj toplo preporuči da ode kod psihijatra.Iskustva?![]()
Give It 2 Me.👄👄😉Ostvari svoje fantazije,van okvira i bez predrasuda.Kisses.Elena. 0611100874seksi-adresar.co
*jest da je starija izbotoksirana previse, ali izgleda da ima najbogatiju ponudu aktivnosti, sve moze koliko vidim
Ne bi je jebo ni da mene ona platiIskustva?![]()
Brate, mene je brak spasio neki urolog u Vizimu i moj sef s posla. On covek voli picku vise nego leba, i razumeo je situaciju. U radnom vremenu sam uzimao firmin auto i isao do lekara. A umedjuvremenu sam zeni pustio pricu da sam na poslu napravjo neku stetu od par hiljada evra i da mi nije nidocega, a kamo li do seksa kuci. Jer je lecenje trazilo vreme bez seksualnih konzakta kako ga ja ne bi preneo dalje. Triper je bio u pitanju, lecenje je bilo 2 injekcije i dve kutije lekova, ali je trebalo vremena bez seksa. I tu ide najgori deo, doneo sam ga kuci, meni se smeje urolog u bolnici, a ja hocu da se ubijem...ja mu kazem, sta je smesno, puce mi brak, i jos mu kazem, sad me zena zvala pre nego da udjem kod vas, dobila temperaturu i boli je grlo. Kaue on odlicnoKako si prosao KOD zeneja Sam pre mnogo bez gumice ali nisam nikad nista navukao
ova Moja bi me
![]()
Dok si ti radio prekovremena,njoj je glavobolju neko drugi lecio hahahaaaaBrate, mene je brak spasio neki urolog u Vizimu i moj sef s posla. On covek voli picku vise nego leba, i razumeo je situaciju. U radnom vremenu sam uzimao firmin auto i isao do lekara. A umedjuvremenu sam zeni pustio pricu da sam na poslu napravjo neku stetu od par hiljada evra i da mi nije nidocega, a kamo li do seksa kuci. Jer je lecenje trazilo vreme bez seksualnih konzakta kako ga ja ne bi preneo dalje. Triper je bio u pitanju, lecenje je bilo 2 injekcije i dve kutije lekova, ali je trebalo vremena bez seksa. I tu ide najgori deo, doneo sam ga kuci, meni se smeje urolog u bolnici, a ja hocu da se ubijem...ja mu kazem, sta je smesno, puce mi brak, i jos mu kazem, sad me zena zvala pre nego da udjem kod vas, dobila temperaturu i boli je grlo. Kaue on odlicno. Dade mi neke tablete, 3kom koje sam prepakovao u antibiotske kapsule i otrcao kuci da dam zeni odmah antibiotik , kao ja brinem za njeno zdravlje
. Kaze mi, proci ce od ovoga, ali 15dana bez seksa... Provalila je zena da nesto nije uredu bilo, ali sam se ja drzao price da sam sjebo na poslu i bogami ostajao duze, bas duze na poslu namerno. I kad dodjem kuci, mrtav umoran kako me ne bi terala na seks, i tako to prodje, i od tad nista evo
![]()
99% Mila, ima oglasa pun k na SA. Ona u stanu ima masreski sto.To je bila kurva sa SA, bilo to u ulici Odeska, ispod Cvetkove pijace, zgrada s leve strane kad se udje u ulicu, mislim da je br 6 zgrade. Jos se ja 2x vracao za 3 dana, bila ok riba. Dala mi i privatni broj, i popust, da joj se javim kad hocu drugi put. Imala je i sto za masazu u stanu...mozda neko prepozna na osnovu ulice, .. broj sam obrisao, nisam upamtio kako se zvala, ma haos mi zena napravi... i naj bitnije za sve clanove ovde, posebno ozenjene, oni teze peglaju situacije kuci. Kazem ja lekaru, imao sam kondom dok sam je peglao, ali je pusila bez...kaze on meni, EEE MOJ BRATE ( Mladji lik) DA TI ZNAS STA SVE ZENE IMAJU U GRLU...
Pozdrav, cuvajte se![]()
Brate, Mila... mota mi se u glavi mozda to ime...kad bi neku sliku video sa oglasa, mozda bi i prepoznao. Znam da kad mi je dala taj drugi br. Telefona, kad sam ga kucao na google, izlazila mi je na insta, vidi se lice tu, ali nemam br a nemam ni insta99% Mila, ima oglasa pun k na SA. Ona u stanu ima masreski sto.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|