Astronomija
Active member
Sve te takvog ponašanja, gde sam lično doživeo svašta u prvom kontaktu, blok blok,brisanje. Najbolje bi bilo da takvima pošaljemo novac i da ne dolazimo. I za to bi ih mrzelo da pošalju broj računa. Jbte, nema mi opravdanja ništa kad je u pitanju komunikacija pozivom ili porukom lad su ribe sa seksi oglasa u pitanju. Ako sam normalan i kulturno pitam nešto, ne želim da izvlačim reči niti da mi se pametuje na tu temu. Prosto je, kažeš usluge, trajanje istih i cenu. Alo te pitam za deo grada, nemoj mi filozofirati "Beograd" jer je bitno meni koji ne bih da idem do Mladenovca ili Obrenovca i još da platim. Mi smo krivi. Svakoj kad bi prekinuli vezu ili je napušili porukom ili pozivom, možda bi promenile malo stav. Zamisli konobara koji se tako ponaša a hoćeš karu da popiješ, polazim od toga.
Meni su najzabavnije one koje krenu da te omalovažavaju zato što plaćaš devojke - ja im uvek kažem - slažem se - grozno je kad plaćaš ženu da bi je jebo, jedino gore od toga je da te plaćaju da te jebu - ja bar platim da bih radio ono što hoću a tebe plaćaju da radiš ono što nećeš - pa sad vidi ko je tu gore prošao...
U svakom slučaju te koje zapravo mrze to što rade i ne vole da se jebu su za apsolutno izbegavane, s njima ne može da ti se desi ništa pametno, osim ako nisi od onih kojima su i lutke iz sex shopa diznilend.