Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imas ovu Ivanu ona se reklamira da ima 40 ali najmanje ima 45 a mozda i vise 45 minimum.Da ima 45 pa na više
Što starija ako je moguće ali 45 minimum
Pre oko 15 dana sam zakazao kod nje. Došao sam na adresu u dogovoreno vreme, ali mi je otvorila neka druga žena koja me je napala i rekla da ova (Sanja) tu više ne živi nego da je 'gore kod oca.' Nakon toga sam je zvao bezbroj puta u narednih sat vremena i nije mi se javila. Kad sam shvatio da me je definitivno ispalila zvao sam Sofiju iz Rakovice (37 godina) koja se odmah javila. Pitala me je kad mogu doći, rekoh za 2-3 sata. Reče mi kad stignem na određenu lokaciju da je zovnem i tada će mi dati adresu, tako je i bilo. Sofija dobro puši (bez kondoma).
^^Pre oko 15 dana sam zakazao kod nje. Došao sam na adresu u dogovoreno vreme, ali mi je otvorila neka druga žena koja me je napala i rekla da ova (Sanja) tu više ne živi nego da je 'gore kod oca.' Nakon toga sam je zvao bezbroj puta u narednih sat vremena i nije mi se javila. Kad sam shvatio da me je definitivno ispalila zvao sam Sofiju iz Rakovice (37 godina) koja se odmah javila. Pitala me je kad mogu doći, rekoh za 2-3 sata. Reče mi kad stignem na određenu lokaciju da je zovnem i tada će mi dati adresu, tako je i bilo. Sofija dobro puši (bez kondoma).![]()
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|