Pametne ribe se uglavnom sexaju na takav način.Ма какви курветина је била једном на огласима и тјт. сигурно фрка за лову, сад се можда јебе на препоруку у изласцима.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pametne ribe se uglavnom sexaju na takav način.Ма какви курветина је била једном на огласима и тјт. сигурно фрка за лову, сад се можда јебе на препоруку у изласцима.
Verujem da bi u tom slučaju neko sa foruma i sada bio u kontaktu sa njom. Teška priča, kapiram da se povukla skroz. Šteta ..Pametne ribe se uglavnom sexaju na takav način.Postave oglas neko vreme (što kraće moguće), sakupe određenu klijentelu, gase sve oglase i nastavljaju rad samo sa njima i njihovim preporukama.
Uglavnom su to devojke koje dobro izgledaju, samostalne su, dobro se sexaju i ne naplaćuju previše.
Na taj način zadržavaju klijentelu i nema potrebe da rizikuju postavljanjem oglasa, jer uvek imaju klijente koji se vraćaju.
![]()
To si nesto skoro bio?https://www.svastara.rs/oglas/licni-kontakti/dama-42god-1835457 kakvo paranormalno iskustvo, pričala mi kako ima 12 stanova u bgu i nekretnine u monaku a jebe se za 3000 ahahahahaha
za vikendTo si nesto skoro bio?
Leči se breee.![]()
TRANS MASERKA | Seksi Adresar - Licni Kontakti
UPOZNAJ NAJLEPSU ATRAKTIVNU TRANS CURU UVERI SE DA SAM NAJBOLJA TRANS CURA JEDINSTVENA, POSEBNA ISKRENA… DOSTUPNA ZA PRAVE MUSKARCE! NISAM KAO DRUGE TRANS CURE I NE UPOREDJUJ ME SA NJIMA… MOJ OPIS! 178cm 68kg. 24god. RADIM RELAX I SENZUALNU MASAZU IMAM SVOJ SMESTAJ U CENTRU GRADA DOSTUPNA ZA...seksi-adresar.co
Jel bio ko?
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|