Noćas bio kod Samire. Sat vremena 150 eura.
Dogovor baš lagan. Odgovara odmah. Lokacija zeleni venac. Garaža u blizini, za parking odlično. Nisam čekao ni sekund ispred. Odmah šalje sprat stan. Za komunikaciju 10/10
Odličan izgled, dupe savršeno, sise silikoni odlični. Ona lepa nasmejana. Izgled 10/10
Okupao se kući, tako da nisam koristio kupatilo.
Voli da se ljubi, mazi. Stvarno je GFE , ko voli. Ja volim tako da sam uživao. Lepa mirišljava ribica. Olizao sam je celu. Ima pirsing . Oral onako, nisam impresioniran. Možda jedina mana. Ne kažem da je loš, ali ništa specijalno. Oral 6/10.
Seks odličan. Krenuli misionar, pa dogi. Lepo se nabija. Pogled na dupe savršen. Prošlo jedno pola sata, ja predložim pauzu za pljuju. Pristaje. Puši i ona. Tu malo pričali. Baš slab engleski. Ali bilo je zanimljivo , ja natucam španski. Ona engleski. Malo Google translate. Sve u svemu nije loše. Posle pauze nastavljamo sa maženje. Onda 69 poza. Prelep pogled . Krećemo sa kaubojkom, pa obrnuta kaubojka. Posle dogi. Vidim da sam pri kraju pitam je Finito in tu boka, odobrava.
Vadim ga, skidam kondom i polivam je. Svuda je bilo. Po licu, sisama , ustima. Baš sam se isvršavao. Sve u svemu sex 9/10.
Otišao u kupatilo, oprao ga i umio se. Nisam se tuširao,ali sam iskoristio veliki beli peškir. Odličan. Peškir 9/10
Ona odmah otišla da se istušira. Popušili cigaru posle i otišao. Kad sam izašao tačno sat vremena od kada sam ušao.
Što se mene tiče, preporuka ko kuća za nju. Ko voli tamnopute, bez neprijatnih mirisa. Stvarno pedantna i čista devojka.