slobodnjak
Active member
Fake, fotke su od Mandite, ja joj ne bi placao unapred.Sačuvaj bože, instrukcije ko u NASA da ulaziš, ne da ideš da jebeš. Usro sam, samo što sam pročitao ceo oglas...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Fake, fotke su od Mandite, ja joj ne bi placao unapred.Sačuvaj bože, instrukcije ko u NASA da ulaziš, ne da ideš da jebeš. Usro sam, samo što sam pročitao ceo oglas...
Oglase koji su dugački po defaultu preskačem...Sačuvaj bože, instrukcije ko u NASA da ulaziš, ne da ideš da jebeš. Usro sam, samo što sam pročitao ceo oglas...
Jel cista? Nije bilo nikakvih problema?Bio ja, zove se Andrea i Kolumbijka je... ok, ako voliš te debele. Jebe se u duppe što joj je plus.
Mada kod ljubljenja ne sarađuje uopšte i nije nešto entuzijastična generalno.
Nikakvih problemaJel cista? Nije bilo nikakvih problema?
Sačuvaj bože, instrukcije ko u NASA da ulaziš, ne da ideš da jebeš. Usro sam, samo što sam pročitao ceo oglas...
Realno brate. Stave 100 eura sat, rade sve živo, izgledaju do jaja. Ja ne znam kako ljudi ne vide odmah da je prevara.Čim je tekst tako opširan on služi da pojača poverenje potrošača da nije prevara u pitanju. A zapravo je uvek prevara u pitanju - kurva traži da joj uplatiš pare unapred pre viđanja iz isključivog razloga što uopšte nema nameru da se vidi s vama. Ova je jedino promašila da stavi još niže i nerealnije cene, to je još veći magnet za tupsone.
Oće d'umoče za male pare jbgRealno brate. Stave 100 eura sat, rade sve živo, izgledaju do jaja. Ja ne znam kako ljudi ne vide odmah da je prevara.
Ima I Milica 1km od tebe trazi sex![]()
Aaaa sex djabeMeni su najjače one fore "u vašem gradu" - naravno to je bilo koji grad, prvo mi kaži iz kog si grada pa ću ti ja potvrditi da sam baš u tom gradu, samo daj pare...
Kod kurave se plaća unapred, to nije ništa novo...Čim je tekst tako opširan on služi da pojača poverenje potrošača da nije prevara u pitanju. A zapravo je uvek prevara u pitanju - kurva traži da joj uplatiš pare unapred pre viđanja iz isključivog razloga što uopšte nema nameru da se vidi s vama. Ova je jedino promašila da stavi još niže i nerealnije cene, to je još veći magnet za tupsone.
Slike su lažne. E sad, za ostalo ne znamhajde da probam jos jednom,neka iskustva sa ovom curom:
![]()
🌟 Hana 🌟 | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Zanosna hot milf plavusa sa sexy oblinama i bujnim grudima! Uvek negovana, lepa i raspoložena za druzenje sa finim gospodinom. ✅️📞 POZIV !☎️ Beograd.seksi-adresar.co
hajde da probam jos jednom,neka iskustva sa ovom curom:
![]()
🌟 Hana 🌟 | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Zanosna hot milf plavusa sa sexy oblinama i bujnim grudima! Uvek negovana, lepa i raspoložena za druzenje sa finim gospodinom. ✅️📞 POZIV !☎️ Beograd.seksi-adresar.co
Ova Palčica, na slikama, izgeda tako dobro, da sam gotovo suguran da tu ima nešto ...Jel bio neko?
![]()
![]()
|
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
|
Tel: 064/677-677
|
|
Tel: 064/677-677
|
|