Charles Bukowski
Member
Daj link ka oglasu, kako da znamo na koju misliš?Drustvo Jel neko ugostio ovu Helenu lux,,,kad Sam video oglas Ono komsinica..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daj link ka oglasu, kako da znamo na koju misliš?Drustvo Jel neko ugostio ovu Helenu lux,,,kad Sam video oglas Ono komsinica..
Tesko da ona ima 53 godine, mislim da nema preko 45 ali nema neki vajb i sex je bezveze. Možete na masažu da odete i tu je OK, pusenje bez ajde da kažemo korektno sex bezveze.Ova prva plavusa... Matorka od 53 god.
Dobro pusi sex onako.
Mia samo za masažu, nema dobru energiju, sitnija, lepo izgledaali nema energije, ima možda max 45g.Braćo, jel je bio neko kod ovih starih koka?
https://seksi-adresar.co/oglas/mia-2/
Deluje bas zgodno dugo je tu izgleda
I ova deluje primamljivo![]()
💫💫 PLAVUSA CENTAR SLIKE MOJE 💫💫 | Seksi Adresar - Licni Kontakti
💫SEX I ORAL POLA SATA 6000 DIN( JEDNA ZAVRSNICA) 💫💫SAT JE 12000 DIN( DVE ZAVRSNICE) ORAL JE BEZ KONDOMA...‼️‼️‼️FETISE I ANAL NE RADIM‼️‼️‼️NA PORUKE NE ODGOVARAM NITI IH CITAM‼️‼️‼️NE RADIM SAMO ORAL ‼️‼️‼️. CIST UREDAN SMESTAJ MOZETE SE ISTUSIRATI...TOPAO KLIMATIZOVAN DISKRECIJA ZAGARANTOVANA💫💫seksi-adresar.co
Vesna isto prava![]()
Kod mene u Žarkovu ili kod Vas na adresi. Dostupna sam od 16h do 04h… Vesna | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Plavuša, 39 godina, atraktivna, kulturna, komunikativna, negovana, traži kulturnog, galantnog gospodina za povremeno diskretno druženje. Samo poziv.seksi-adresar.co
https://seksi-adresar.co/oglas/jeca-samo-nezno-
/
Jeca mi nesto ne uliva poverenje i cudne su joj slike
Ova mi deluje starije nego sto pise![]()
Direkt | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Diskretna dama srednjih godina te čeka u svom smeštaju da ti pruži prijatne trenutke. Poziv, BG. 0665562616seksi-adresar.co
Pisite ako je neko bio
Dzaba ti kad ne radi sa nasima, bar po ovome sto pise.Daj link ka oglasu, kako da znamo na koju misliš?
Mozda da neki popust za komsijuDada video Sam nego Sam pomislio neko ko zna perfekt engleski pa na prevaru..Mada sad Kako izgleda 250$ mnogo
Error404Dal neko isao,kad,gde su i neko iskustvo![]()
Brutalne drugarice 💋 | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Savršene drugarice za svaku tvoju neostvareni želju. Pozovi nas i hajde da se provedena kao nikada do sada. Lena i Ika.💋 Strogo samo poziv SMS stop i samo za ozbiljne muškarce koju znaju sta Zele.!!!seksi-adresar.co
Da li Direkt pristaje na anal i duboko grlo?Jeca ti je najveća otaljavačica i folirant koga možeš da sretneš. Bavi se ovime 100 godina i mrzi je što je živa. Po meni ne vredi ni 5 dinara, zbog odnosa, izgled je mogao da prođe.
Daca Direkt je pre nekoliko godina bila ok i usluga je bila ok, sad je već godine opasno stižu, ali je bar nekad bila očuvana i uredna i voljna za saradnju.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|