Zvuči neverovatno. Odlična je gospodja, vidi pa javi iskustvoOvo ili predobro reziras ili stvarno ubija zena... Nisam nigde pronasao iskustva sa njom. Hteo sam par puta da odem al nesto me nije vuklo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zvuči neverovatno. Odlična je gospodja, vidi pa javi iskustvoOvo ili predobro reziras ili stvarno ubija zena... Nisam nigde pronasao iskustva sa njom. Hteo sam par puta da odem al nesto me nije vuklo
Ja bio sa ovom u Novom Sadu pre 2 godine:Dajte proverene do 50 evra, pušenje i ako može seks (nije presudno)
Istina, plus nabifla cenu preko telefona, a kad dodješ pita "šta sam ti rekla? koja je cena?" tu mozeš za manje lagano, ali ne vredi uopšte,. Drugarica je dosta bolja, malo masnija, ali se jebe super, a cena joj je još jača, za ciganku koja je radjala, too much. Najgore je što ih zabole dal ćeš u isto vreme da dodješ kad kolega dodje kod druge.Ciganstura kakve si nekad mogao naci ispod Pančevačkog mosta. Taj nivo
kakva je higijena njih,i smeštaja,ako nisu narkomanke i ako je ok higijena,šta fali ako su ganke,pušenje sa ili bez kondoma,svršavanje gde može itd,napisi nam neko tvoje iskustvo,dal gledaju samo da ti na brzinu maknu lovu il te tretiraju kao nekog ko ce se vratit na reprizu kod njihIstina, plus nabifla cenu preko telefona, a kad dodješ pita "šta sam ti rekla? koja je cena?" tu mozeš za manje lagano, ali ne vredi uopšte,. Drugarica je dosta bolja, malo masnija, ali se jebe super, a cena joj je još jača, za ciganku koja je radjala, too much. Najgore je što ih zabole dal ćeš u isto vreme da dodješ kad kolega dodje kod druge.
I mene ona zanima. Nije je bilo neko vreme. Jel ima još neko ovde iskustva sa njom?Ja bio sa ovom u Novom Sadu pre 2 godine:
50 evra pola sata, sasvim je korektna. Mozda cu opet ovaj vikend.
Mada nije jednako dobra kao Brazilke koje su 100 evra.
Cigančica, mala, ravna, ne baš uredna.Poz svaleri bio neko kod https://seksi-adresar.co/oglas/vasa-jana-/
gde se nalaze,i dal su lake za dogovor,cena je sa jednom il sa obadveIstina, plus nabifla cenu preko telefona, a kad dodješ pita "šta sam ti rekla? koja je cena?" tu mozeš za manje lagano, ali ne vredi uopšte,. Drugarica je dosta bolja, malo masnija, ali se jebe super, a cena joj je još jača, za ciganku koja je radjala, too much. Najgore je što ih zabole dal ćeš u isto vreme da dodješ kad kolega dodje kod druge.
Za ovu kažu da je najbolja za analMartina Centar 50e pusenje sa sexom, pusenje odlicno, starija.![]()
KLASIKA, ORAL, ANAL, ANA 0659117732 | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Sexy crnka, Beograd. 0659117732 43god samo kod mene u smeštaju.seksi-adresar.co
planirao sam da idem vcrs ali hvala. Znači ne preporucujes?Cigančica, mala, ravna, ne baš uredna.
koja to druze daj kontakt isao bih, jos Ako radi duboko grlo superrOvo ili predobro reziras ili stvarno ubija zena... Nisam nigde pronasao iskustva sa njom. Hteo sam par puta da odem al nesto me nije vuklo
i reci mi jel ti veci od 17cm? Ja dugo trazim za deepthroat retko koja moze meni je 17. Zvao sam nedostupna jeBio sam kod gospodje pre godinu dana. Dogovaranje je malo heavy, vadi se na online druzenje kad se ne javi na telefon. Kad sam usao u stan docekala me je u korsetu i halterima, sa otvorenom konzervom i nudila me da cirkamo zajedno sa vrata. Telo joj je savrseno, koza mekana, samo po faci skontas da ima vise godina. Dudla kurac ubija, uvlaci muda, rimminguje. Da nebi isprskao brzo, ponudio se da je lizem, nije ga ni izvadila iz usta zabacila noge u 69, pica prelepa, mirisljava, kao klinka koja tek pocinje. I kako ubodem sta joj odgovra, tako deepthroatuje. Kako sam zastao da izgovorim "dal da svrsavam u grlo" tako je posegnula za kurtonom stavila mi kurton ustima i zajahala me, nabila sise u facu i rekla da najavim prskanje, posle minut ipo mozda, reko gotov sam uskoro, digla me u doggy da stanem pored kreveta, pridrzala ga i navukla ga u bulju, ja se podupro o pod i krevet, a ona ubacila u 6tu brzinu,koliko sam bio sokiran trajalo je dok nije ona orgazmirala. Zgrcila se na krevetu jedno 10ak sekundi, pohvalila me da bog zna kako dobro jebem, a ja u soku, realno osim jezika maltene se nisam ni pomerio. I eto nje zabaci glavu preko ivice kreveta, svuce mi kurton i iznabijam joj u grlo do kraja. Posle se istusirao i otisao sa mozda najjacim utiscima do sada.
Cimao sam je jos dva puta kasnije, ali nisam ponovio, jer se svaki put nesto izjalovilo u mojim planovima.
Prvi utisak 8/10
Stan 7/10 (mator stan u niskom prizemlju, kupatilo lose, peskir i soba za jebacinu su ekstra)
BJ 10/10
69 10/10
Sex,anal i zavrsnica 10/10
jel ta prva zorica sa ig?Ova druga je cigancica punija kao nešto pozitivno su pisali o nekoj imao je i instagram njen al zaboravio.
neki link? kako izgleda?
https://www.facebook.com/share/1Cm2ubyuEX/ jel vama tesko da kucate na fb jana radovic??neki link? kako izgleda?
Imaš moju recenziji (pre dva meseca) za AnuMislim naravno pušenje bez kondoma![]()
![]()
Slike su mi sumnjive, previše dobro izgleda na slikama za tu lovu
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|