Sexy Joca Nova u gradu | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Caoo momci, nova sam u gradu -Pozivam vas na lepo druženje u moj smeštaj. -Bez zaštite može ako ste uredni,čisti, uz doplatu
bio neko ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nepostojeći oglas.![]()
Sexy Joca Nova u gradu | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Caoo momci, nova sam u gradu -Pozivam vas na lepo druženje u moj smeštaj. -Bez zaštite može ako ste uredni,čisti, uz doplatuseksi-adresar.co
bio neko ?
![]()
Tvoja Joja | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Hej, Tvoja Joja je spremna za vrhunsko druzenje zato se brze bolje javi porukom na what's app ili viberrr Ocekujem teeseksi-adresar.co
Zna neko ovu malu?
Dobra komunikacija, pristojan oral, uska picka, sise i dupe sevaju, ali ima posten opusten stomak (definitivno nije kao na slikama). Sise su mlitave/mekane, mnogo bolje izgledaju u brusu. Ne da iznad vrata, predigra nula i lenja u seksu. Starija je znatno od onog sto je navela. Mislim da je preskupa za ono sto nudi.Nije fejk, odlična je Martina, dobar GFE, nije za divljanje. Slično izgleda kao na slikama.
I ja bi da budem kapetan od belu lađuJa bih otišao kod neke Kineskinje, ali koja zna srpski, mlada je, ima dobre sise i dupe, i bar približno liči na svoju sliku sa oglasa. Da li takva uopšte postoji, bilo na SA bilo na EGE ?
Kinezi 100% Bolje zaobiđi, ko ruski rulet ti je priča, a šišmiš baba zagarantovana...Jel ima neko mozda iskustva? Ovo je dosta povoljno pa mi je sumljivo
Dolazim pocetkom sledece nedelje u Bg pa bih se pocastio, pa ako imate neku preporuku, bitno je da je dobar oral. Ili neko da radi trojku?
Ovo je novostNeko je pitao za kontakt Une Grujic?
Objavila da je trudna pa tako i ako radi sledi pauza.
Može inf kako do nje?Aa Rada Stankovic kao ne radi vise do daljnjeg ..
Inace nju sam jebo mnogo puta.Propala je malo u poslednje 2god
Ja sam pisao za Unu, cak pokusao i preko messingera da pisem ali ne prolaze poruke, Una ako ikad ovo procitas 300 evra za oral lagano dobijasNeko je pitao za kontakt Une Grujic?
Objavila da je trudna pa tako i ako radi sledi pauza.
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|