Medena
Anči link1 link2 (prijatno iznenadjenje sa SA)
Dogovor lagan i brz preko WA (kraci video poziv / obostrana provera), lokacija A blok (lako za naci i ima placeni parking). Odusevio sam se kad sam je ugledao, zaista oko 25 god, sitnija,
medena. Docekala me mirisljava kao da ide u nocni provod, ali nasminkana ukusno, nenapadno. Fotke su zaista njene. Silikoni lepi, cvrsti i okrugli (za krupniju saku), a bradavice ispupcene. Krupnije butine i guza, skladan struk, sve na mestu. Nije atletski/nabildovan tip, ali vidi se da pazi na liniju, nije mrsavica ako to volite. Ono sto se na fotkama ne vidi jeste preslatko lice koje krase jaci obrazi i krupnije usne (unapredjene ali sa ukusom). Zato je bas kriminal sto sto se
ne ljubi 
. Bas sam uzivao u predigri i njenom telu, jako se lepo mazi i stenje. Ribica malena i socna sa usminom koja je malo isturena. Daje mi sam da navucem kondom i onda pocinje oral, nista spec, ali je zato lizanje/sisanje jaja bilo strava. Ribica vlazna, topla, ide kao kroz puter, a opet uska. Prvo misionarka, lepo mesa guzom, menjam tempo cesto kako ne bi odma uprskao. Prelazimo na doggy, ovo nisam smeo dugo jer joj je guza fantasticna. Zato idemo na pozu sa strane jer mi je tu najlakse da se kontrolisem, a i ruke su slobodne za mesanje sisa. Ponovo misionarka i tu je pocela malo da me pozuruje, stenje "ajde, ajde..." jer smo se polako blizili kraju termina, zamolim je da mi sisa jaja na kratko pa da me zajase. Cowgirl odlican, milina je gledati, vrlo brzo se spusta u lazy cowgirl, gde su me pritisak njenih sisa i guzica koju sam pomahnitalo mesio gore dole vrlo brzo doveli do vrhunca. Voleo bi da me je jos malo cedila, ali brzo se skinula i to je bilo to. Generalno jako prijatno iskustvo koje bi vrlo rado ponovio.