Dobra je Martina, ispuši mi ga tako dobro da posle u sexu brzo svrsavam. Matora koka, ali sočna.Ok je martina... U odnosu na ovu rasnu koja je kršina. Ne vredi jebati je ni za dzabe... Al dobro nema kajanja... Al vidim da je slabo ko komentarisao
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobra je Martina, ispuši mi ga tako dobro da posle u sexu brzo svrsavam. Matora koka, ali sočna.Ok je martina... U odnosu na ovu rasnu koja je kršina. Ne vredi jebati je ni za dzabe... Al dobro nema kajanja... Al vidim da je slabo ko komentarisao
Bio juce.![]()
Mala Natasa 🔥 | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Plava sam, ali ne verujem svemu što pročitam u porukama i čujem preko telefona. Imam 25 godine, grudi koje dolaze u paketu sa osmehom i guzu koju ne možeš da ne primetiš (tvrde ljudi, ne ja). Volim da se smejem, zbijam šale i pravim planove koji uključuju dobro društvo i još bolju zabavu. Vračar jeseksi-adresar.co
Devojka se ofucala,radjala vise puta otprilike ko komsinica koju bi jebo njoj da ucinis ali sat 150 plus oral bez gume 20 plus 40 svrsavanje u usta otprilike najbolje da ti kupim taj stan gde si da bi te jebo.Slike od pre boga oca nema veze sa trenutnim stanjem
Nju kako ko naguzi, ona zakačiBio juce.
Kaze opet trudna, opet se udaje, radi do polovine decembra i povlaci se iz posla za neko vreme.
Videcemo![]()
ma talasa ovde nesta. izgleda glumi nekog serifa.. a sam prica koj rang goblin zena prca... eto aziatkinje za 70.. i po nesta za 100 sa SA. mozes mislit koji je to rang riba. vise ja para ostaviim na lux picke/ kurve za jedan mesec nego sto on za godinu dana. pa se predstavlja ovde ko neki papa strumf a nezna ni skim prica, jel smo svi anonimni. recenzije su mu.. bio davno.. znam nju jos pre 20 godina i tako dalje... smara ljude sa nekim frustracijama.. nista spec..Mladi gospodin je očigledno ženomrzac. Ne kažem da u njegovim rečima nema istine ali opet toliko gneva?
jeli johny walker... sto ti ovde talasas o nekim simpovima.. eto imas svoje kombinacije 70 eura riza neka.. i po koju sarmicu za 100 sa SA.. ko tebi daje pravo da ti napadas ljude ovde ??Za mladje sportiste ovde savet,sve sto citate od ovih simpova radite sve suprotno.TI placas i ti postavljas uslove kuravi,cim nece bataljujes trazis dalje,hvala kurcu ponuda je velika.Ovima kojima nesto nije jasno zamislitr samo situaciju odes kao radnik u firmu i ti direktorima koji te placaju postavljas uslove sta kako i koliko.. Vazi...Ege ne praktikujem osim 2 kineskinje top prica za 70 a sto se tice SA 3 price vrhunske za 100 120 da uzivas ko car koga zanima nek pise pp
moze... slatka mala..slike nisu fake. ali mislim preko whatsapp taj broj nece ti se javit vise. probaj da pozoves. radi sa karaburme. prije trazila suludu cifru neku.. 500/ sat. pa je pitao... sta je sa time? kaze sluzi joj kao filter da se ne bas svako javi. ocena 7.5/8 za ege standard, od 1 - 10 za SA standard, dao bi 12!
Ne zamerajte coveku. Mama ga je napustila kad je bio mali, ili je varala tatu, a on sam nije mogao imati sex sa zenama dok ne plati, te otuda kompleksi i frustracije. Na svakih par meseci covek izgmize ispod nekog kamena i siri frustracije ka zenama i clanovima foruma. Pokazimo razumevanje i ponudimo mu pomoc. Imam drugara psihijatra - mogu srediti popust.ma talasa ovde nesta. izgleda glumi nekog serifa.. a sam prica koj rang goblin zena prca... eto aziatkinje za 70.. i po nesta za 100 sa SA. mozes mislit koji je to rang riba. vise ja para ostaviim na lux picke/ kurve za jedan mesec nego sto on za godinu dana. pa se predstavlja ovde ko neki papa strumf a nezna ni skim prica, jel smo svi anonimni. recenzije su mu.. bio davno.. znam nju jos pre 20 godina i tako dalje... smara ljude sa nekim frustracijama.. nista spec..
Cenim da ove dve sljakaju zajedno sa njom, identican je oglas (tekst/cene):Martina
I jedna plavusa rade na smenu u tom stanu kod mihajlove. Po meni dobar odnos kvaliteta i cene, daleko su od 40 imaju bar 48-52 i jedna i druga ali usluga je bila dobra, opet nije uvek isto dobra zavisi i njima od dana. Stan moze da prodje , lokacija zeznuta za parking![]()
👑TOP PLAVUSA CENTAR👑 | Seksi Adresar - Licni Kontakti
💫SEX I ORAL POLA SATA 6000 DIN( JEDNA ZAVRSNICA) 💫💫SAT JE 12000 DIN( DVE ZAVRSNICE) ORAL JE BEZ KONDOMA...‼️‼️‼️FETISE I ANAL NE RADIM‼️‼️‼️NA PORUKE NE ODGOVARAM NITI IH CITAM‼️‼️‼️NE RADIM SAMO ORAL I NE RADIM NISTA ISPOD 6000DIN ZATO VAS MOLIM DA TAKVA PITANJA NE POSTAVLJATE,HVALA‼️‼️‼️. CIST...seksi-adresar.co
Decko pominjes ljudima mame i tate na forumu a glumis kao liberala,pazi kad ono necu da obratim paznju na tebe...Ne zamerajte coveku. Mama ga je napustila kad je bio mali, ili je varala tatu, a on sam nije mogao imati sex sa zenama dok ne plati, te otuda kompleksi i frustracije. Na svakih par meseci covek izgmize ispod nekog kamena i siri frustracije ka zenama i clanovima foruma. Pokazimo razumevanje i ponudimo mu pomoc. Imam drugara psihijatra - mogu srediti popust.![]()
Bajo niko te ne napada,nema potrebe vec si sam sebe bacio na pljugu,mora neko samo da edukuje sportiste da ne budu mamlazi ko ti...jeli johny walker... sto ti ovde talasas o nekim simpovima.. eto imas svoje kombinacije 70 eura riza neka.. i po koju sarmicu za 100 sa SA.. ko tebi daje pravo da ti napadas ljude ovde
jeli "pundaravac". jel imas to mozda probleme neke da supkom svojim ? ides li ti kod doktora zbog toga...Bajo niko te ne napada,nema potrebe vec si sam sebe bacio na pljugu,mora neko samo da edukuje sportiste da ne budu mamlazi ko ti...
brate ti si nepismen... ti ili neznas citat.. ili si tup ko drvo. ili jednostavno samo pjesak.....Kaprio zaljubio si se u kurvu i dosao si da kmecis ovde kako te uradilaJel ti jos gorak ukus u ustima?
![]()
"tebra"Tebra daj link te kurve da iskaramo pa da ti prenesemo recenzije da citas dok places od muke jer si se zaljubio u kurvu![]()
samo ova https://seksi-adresar.co/oglas/💯top-plavusa-centar-💯/Cenim da ove dve sljakaju zajedno sa njom, identican je oglas (tekst/cene):
![]()
💫💫ZENE CITAJTE PAZLJIVO MUSKARCI STOP💫💫 | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Iskljucivo trazim zensku osobu koja je lezbejka ili je bi,zelim da se opustimo zelim da probam odavno to zelim..normalna sam lepog izgleda i volela bih da to bude u mom smestaju u centru sam ,volela bih da mi se javite bez ustrucavanja otvorena sam za dogovor i vidjenje..da nebude zabune ja sam...seksi-adresar.co
![]()
💯TOP PLAVUSA CENTAR 💯 | Seksi Adresar - Licni Kontakti
💫💫SEX I ORAL POLA SATA 6000 DIN( JEDNA ZAVRSNICA) 💫💫SAT JE 12000 DIN( DVE ZAVRSNICE) ORAL JE BEZ KONDOMA...‼️‼️‼️FETISE I ANAL NE RADIM‼️‼️‼️CIST UREDAN SMESTAJ MOZETE SE ISTUSIRATI💫💫NA PORUKE NE ODGOVARAM NITI IH CITAM💫💫KLIMATIZOVAN💫💫seksi-adresar.co
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|