Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je ona na slikamaPo ranijim komentarima, ona valjda radi sa 2 drugarice. Da li su njene slike na oglasu?
da definitivno preporuka. Odlicna milf oko 42-43, kad postanete redovni moze jos uslugaEvo jedna preporuka.![]()
CRNKA ZA DRUZENJE | Seksi Adresar - Licni Kontakti
DRUZENJE SA DEVOJKOM SA SLIKE U MOM SMESTAJUseksi-adresar.co
Nesto ne volim te devojke iz Belvila i pored Arene,ali ova stvarno vredi.
Lepa i zgodna zena,jedina mana je sto je uradila usne.
Sise fantazija,jaka 4,bas bas epe ,cvrste.
Moze obostrani oral,opustena u druzenju,nema pravilnik kao neke
Njene su slike,po meni izgleda uzivo jos bolje..dupe bas lepo.
Vrhunski odnos cena/kvalitet,ne otaljava posao
Evo jedna preporuka.![]()
CRNKA ZA DRUZENJE | Seksi Adresar - Licni Kontakti
DRUZENJE SA DEVOJKOM SA SLIKE U MOM SMESTAJUseksi-adresar.co
Nesto ne volim te devojke iz Belvila i pored Arene,ali ova stvarno vredi.
Lepa i zgodna zena,jedina mana je sto je uradila usne.
Sise fantazija,jaka 4,bas bas epe ,cvrste.
Moze obostrani oral,opustena u druzenju,nema pravilnik kao neke
Njene su slike,po meni izgleda uzivo jos bolje..dupe bas lepo.
Vrhunski odnos cena/kvalitet,ne otaljava posao
Meni deluje 58 ..Telo staro ili nema filtere ...Ljudi, jel vam ove slike izgledaju kao da devojka ima 28 godina kako piše u oglasu? Ova koža i izražene vene na rukama mi deluju kao da joj je desetak godina više, mada sam zvao pre neki dan da se raspitam i glas je mladalački,a cena je povoljna. Razmišljao sam da je uskoro posetim kad dobijem platu, jel ima neko iskustva da kaže kakva je uživo?
![]()
Sad malopre sam pisao ovoj Mialy na wa. Izgleda da ne govori srpski, pa sam morao da kucam preko Gugl prevodioca. Pitala me je gde se nalazim kada sam krenuo da se raspitujem o uslugama koje nudi.Jel bio neko kod ove riđe?![]()
Mialy | Seksi Adresar - Licni Kontakti
In fact I am available for the satisfaction of your sexual desires without any doubt without taboos without hassle and I also offer good massages and also natural facial treatments for the body Write to me on whatsapp +447418343155 or tlgramme @sexyred_girlseksi-adresar.co
Opušteno, nećeš to jebati...Sad malopre sam pisao ovoj Mialy na wa. Izgleda da ne govori srpski, pa sam morao da kucam preko Gugl prevodioca. Pitala me je gde se nalazim kada sam krenuo da se raspitujem o uslugama koje nudi.
Pozivni broj je iz Velike Britanije. Ako su njene fotke na oglasu, sa tom riđom kovrdžavom kosom, zelenim očima i pegicama stvarno liči na neku Škotlanđanku, Irkinju ili Velšanku. Piše da ima i telegram @sexyred_girl, ali nisam uspeo da ga pronađem. Oduvek sam sanjao da kresnem neku devojku keltskog porekla i cena 50e/100e je džabalesku, ali koliko je realno da ženska iz tako razvijene zemlje radi ovde kao eskort riba? I zeznuto će biti ako nema svoj smeštaj, a ja slabo govorim engleski i morao bih da joj objašnjavam gde se nalazimo a posle i šta želim da radimo tokom seksa. Ali tako bi bilo egzotično pojebati ovo, još ako bi je ubedio da radimo i GFE uz neku doplaticu![]()
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|