Znaci posto planiram da platim za seks.Svako ima svoj ukus i kakve devojke voli ovaj sajt mi moze pomoci da mi date preporuke i to.Trazim devojku da je mrsava gradja i da ima dugu kosu manje volim plavuse.Dajte preporuke sto vise i to i jos jedna stvar da nije starija od 30 godina.
Moj ti je savet da prvo prežalis svotu novca koju planiras da daš.
U ovom sportu ti je kao na lutriji nikad nisi siguran šta ćeš izvući narocito sada kada se ugovara preko neta, za razliku od evropskih metropola gde je sve legalizovano gde imas cetvrti gde ribe cekaju ispred apartmana ili izloga, naravno za nižu tarifu nego ovde..
Pojedine ce ti dati sve informacije telefonom a neke ce te pri nekom potpitanju oterati u tri lepe ili prekinuti razgovor
Slike su obicno fotošopirane sa razlicitim filerima i obicno te doceka u apartmanu starija deblja i ruznija devojka narocito kod azijantki i latoniamerikanki.
Imaš ribe koje znaju posao i ribe koje bi zelele da se jebu a da im ne udje.
Mrsava i tanka ti nije garancija da ces se dobro provesti.
Cesto su debele bolje pusile i bolje odradjivale posao.
Isto znaci i za lepotu, bolje mi je bilo sa ruznijom i sa ribom sa oziljcima od akni na licu nego sa nekom manenkom.
Desi se da te pojedine pozuruju ti tek poceo pitaju: 'jesi li skoro'.
Desi se da i nije tvoj dan zbog umora i stresa, cak i kada sam ja hteo da odustanem riba se potrudila sa stimulacijom i posao odradila do kraja.
Pojedine ce ti u prepisci obecati da ces biti tretiran kao kralj a jedva ti i neku klasiku pruže.
Neke ce ti pricati svoju tesku životnu pricu i okrutnost sudbine i razloge zasto su u poslu.
Mozes naići i na psihijatrijske slučajeve, drske bezobrazne, identifikuju se sa podzemljom i prete ti da će te neko sačekati ispred zgrade, a ti se u mislima kontas imas jaču VEZU i mocniji uticaj od njih ali bilo bi te blam da ih kontaktiras i kazes sta je povod

).