Beloruskinja, BW, doček ništa posebno, malo izgubljenog pogleda, predam Ferero, poljubac u obraz, vrlo mlada, 21, 22 god., traži da joj slikaš keš kad si ispred zgrade.
Izgled: Veoma zgodna mršavica, ko voli mršavije, baš će mu se dopasti, sise male, usta silikoni, slike fotošopirane, ali nije ružna ni najmanje, najlepše izgleda u prone bone pozi, guza baš lepa za tu građu, samo previše niska devojka, oko 1,6m 8/10
GFE I 69 Ovaj prvi deo, full GFE, sve vreme se ljubi, francuski sve i čak prilično lepo, jedino što ne volim silikonske usne kad je ljubljenje u pitanju, to je za 10, ali 69 je lošiji jer se nekako čudno namešta u tu pozu, iz stojećeg položaja i posle nije ni oral tako dobar, kao kada je u klasičnoj nekoj pozi, tako da je ovde ukupna ocena 8/10
Oral I sex: Oral je sasvim solidan, menja ritam, skoro pa deep throat, pokušava i trudi se. I samo ustima i sa šakama i u potpunosti obradi jaja, ali seks je bolji, tu je aktivna i prati tvoj ritam. Sve poze koje zamisliš ti izađe u susret. Krenuli u kaubojci, pa prešli u doggy , pa isto doggy ali ona do ivice kreveta, a ja stojim. Odatle smo se vratili u misionarku, pa ustali i onda malo i stojeći, a ona podigla nogu na neku komodicu. Sve je bilo zanimljivo i na kraju se vratili na krevet u prone bone. Na kraju sam joj rekao da završim uz oral i handjob. To je isto bilo skroz ok, ali na kraju me je sama častila CIM, sve pokupila i tu me je baš oduševila. Zato 10/10 na ovom delu.
Higijena Njena lična, kao i higijena stana na sasvim dobrom nivou, nema nekih zamerki 8/10
Total 8/10 vredi otići, posebno što ako si ti korektan prema njoj i skapirate se, vraća ti duplo. Smeje se i prijatna je devojka. Veoma zadovoljan, ali ne znam da li ću otići ponovo, ima sad dosta dobre konkurencije