Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Suvo uveksaveti za prvi put, vijagra kamagra ili na suvo ?![]()
Trazila je deo novca unapredOk daj neki info o Juliji, nije ti trazila placanje unapred? Uzgred, znas li kad je opet u BG-u?
Anu nisam jebao, jednom sam samo zvao da se raspitam preko telefona, nisam hteo da rizikujem pošto glas zvuči kao da joj je dosta više godina nego što piše u oglasu. Što se tiče Mile, više puta sam je jebao u dupe, uzana je poprilično, ima dobru prirodnu guzicu i ne kuka da je boli, jedino što ništa ne radi bez kondoma a za anal traži doplatu 50e ako je termin pola sata i 100e ako je sat. I realno ima 36 godina a u oglasu piše 25, mada izgleda mlađe.![]()
![]()
KLASIKA, ORAL, ANAL, ANA 0659117732 | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Sexy crnka, Beograd. 0659117732 43god samo kod mene u smeštaju.seksi-adresar.co
Pitanje za sve.. koja je bolja za analni sex Ana ili Mila koja ima bolju guzu za rasturanje.
Ok druže znači preporuka za Milu da je dobra za anal, tj da joj dobra guzica i da ne kuka polako boli itd, jel joj razrađena guza.Anu nisam jebao, jednom sam samo zvao da se raspitam preko telefona, nisam hteo da rizikujem pošto glas zvuči kao da joj je dosta više godina nego što piše u oglasu. Što se tiče Mile, više puta sam je jebao u dupe, uzana je poprilično, ima dobru prirodnu guzicu i ne kuka da je boli, jedino što ništa ne radi bez kondoma a za anal traži doplatu 50e ako je termin pola sata i 100e ako je sat. I realno ima 36 godina a u oglasu piše 25, mada izgleda mlađe.
Ako hoćeš razrađenu idi kod Ane i nema greške. Mana je što je teško dobijaš na tel. Ostalo je korektno, počevši od cene pa na dalje.Ok druže znači preporuka za Milu da je dobra za anal, tj da joj dobra guzica i da ne kuka polako boli itd, jel joj razrađena guza.
Kakva je Ana lice telo, jel dobra guzica, jel radi anal tj jel nema one fore kao polako boli itd prošlo vremeAko hoćeš razrađenu idi kod Ane i nema greške. Mana je što je teško dobijaš na tel. Ostalo je korektno, počevši od cene pa na dalje.
Idi slobodno kod Ane, u oglasu stoji da ima 44g i ne izgleda da ima više. 50e pola sata, anal uključen u cenu. Niža, lepo dupe, prijatna u razgovoru, čista.Anu nisam jebao, jednom sam samo zvao da se raspitam preko telefona, nisam hteo da rizikujem pošto glas zvuči kao da joj je dosta više godina nego što piše u oglasu. Što se tiče Mile, više puta sam je jebao u dupe, uzana je poprilično, ima dobru prirodnu guzicu i ne kuka da je boli, jedino što ništa ne radi bez kondoma a za anal traži doplatu 50e ako je termin pola sata i 100e ako je sat. I realno ima 36 godina a u oglasu piše 25, mada izgleda mlađe.
Dobra guza kod Ane, prima anal odlično i nema te fore da je boli. Jedino ako baš imaš pitona možda bi se žalila.Kakva je Ana lice telo, jel dobra guzica, jel radi anal tj jel nema one fore kao polako boli itd prošlo vreme
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|