Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam jednom slučajno okrenuo taj oglas kad sam bio kod Vuka, izvrteo 20 oglasa na koje se niko nije javio i na krtaju odem kod ove jer sam bio 50 koraka od te adrese.Da li je bio neko kod ove gospoje:
https://seksi-adresar.co/ad/dama-48g-180
https://seksi-adresar.co/ad/dama-42god-202
Na jednom oglasu ima 48 god, punija i jeftinija, a na drugom ima 42 god, mršavija i skuplja...
Sve u svemu, izgleda da joj je visina samo tačna, a godine verovatno šesta decenija...
O "elegantnoj popunjenosti" neću ni da komentarišem, ipak je dama u pitanju![]()
Da, vrlo je utanjilo s dobrim matorkama, već par godina je ponuda baš nikakva. Mislim, tu i kriterijumi i očekivanja treba da bdudu prilagođeni jer tražiš matorku a ne omladinku, nekada se moglo svašta probrati a sada bukvalno ništa baš pametno.Pa ja dugo vrtim oglase i od tih matorki slabo nesto, sve su manje vise navedene da su krs ili da su nekada bile dobre. Pusti por ako imas neki predlog
Hvala za infoJa sam jednom slučajno okrenuo taj oglas kad sam bio kod Vuka, izvrteo 20 oglasa na koje se niko nije javio i na krtaju odem kod ove jer sam bio 50 koraka od te adrese.
Nisam očekivao apsolutno ništa za te skromne novce, ali mi je otvorila vrata neka potpuno retardirana osoba užasnog izgleda i nenormalnog ponašanja koja je bila daleko ispod tih mojih nepostojećih očekivanja. Pobegao sam preskačući po 2-3-4 stepenice... Jebo sam svašta u karijeri, od igle do lokomotive, ali ono je stvarno bilo previše.
Nemoj da te zbunjuje to 42 i 48 god, verovatno je o istoj spodobi reč, godine su tu najmanji problem... Svaki taj oglas s tim tekstom slobodno zaobići, apsolutno ništa ne propuštaš osim da se istraumiraš i izgubiš vreme bezveze.
Ovo gdje lezi je uzas teski I nema veze sa ove dve fotke gde stoji..Evo neke onako, polupristojne, ništa naročito, al može da prođe. Njene su slike, 6000 pola sata, ali možeš da veslaš dok ne završiš, nije na štopericu. Stan polukrševit s nekim sitnim kučićima koji gmižu okolo
![]()
Beograd Dama srednjih godina i te kako sexy obline jake lepe prirodne petice za mazenje grickanje uzivanje mesnata rabica za mačore samo 40+…mac mac mjau | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Beograd Dama srednjih godina i te kako sexy obline jake lepe prirodne petice za mazenje grickanje uzivanje mesnata rabica za mačore samo 40+...mac mac mjauseksi-adresar.co
Maja ti je dobra matorka u centru, plava, vitka, silikoni, extra oral.. rekalmira se kao Relax masaža centar....Da, vrlo je utanjilo s dobrim matorkama, već par godina je ponuda baš nikakva. Mislim, tu i kriterijumi i očekivanja treba da bdudu prilagođeni jer tražiš matorku a ne omladinku, nekada se moglo svašta probrati a sada bukvalno ništa baš pametno.
Ma njene slike 100%, stalna sam mušterija.
Uživo jako ljubazna, ne gleda na sat, ma oravi girlfirend expirience.
Nemoj da gledaš nameštaj i prostor na fotkama kurvi, one uzimaju stan na dan ili često menjaju gajbe tako da ti ništa ne znači to što vidiš. I ove fotke ove gospođe pokazuju zaista nju, ali su sigurno nekoliko godina stare, sve što vidiš uvek uzmi s rezervom, i u pozitivnom i u negativnom smislu...Ovo gdje lezi je uzas teski I nema veze sa ove dve fotke gde stoji..
Da nemaš neki link oglasa, da se ne zajebem samo po tekstu? Jel to neka maserka ili može full service?Maja ti je dobra matorka u centru, plava, vitka, silikoni, extra oral.. rekalmira se kao Relax masaža centar....
Piše da traži klijente 40+. Znači nema umakanja za nas mlađe kod nje.Evo neke onako, polupristojne, ništa naročito, al može da prođe. Njene su slike, 6000 pola sata, ali možeš da veslaš dok ne završiš, nije na štopericu. Stan polukrševit s nekim sitnim kučićima koji gmižu okolo
![]()
Beograd Dama srednjih godina i te kako sexy obline jake lepe prirodne petice za mazenje grickanje uzivanje mesnata rabica za mačore samo 40+…mac mac mjau | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Beograd Dama srednjih godina i te kako sexy obline jake lepe prirodne petice za mazenje grickanje uzivanje mesnata rabica za mačore samo 40+...mac mac mjauseksi-adresar.co
MS = Multipla Skleroza?A i htela je da je odvalim a nisam mogao imam jebeni MS nesto mnogo najgore gore od svih tih polnih bolesti.
Moze link ili kontakt.Maja ti je dobra matorka u centru, plava, vitka, silikoni, extra oral.. rekalmira se kao Relax masaža centar....
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|