Jesi siguran?Kurva ti se nikad nece javiti u javnosti

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi siguran?Kurva ti se nikad nece javiti u javnosti
Da li je ok da se javiš nekoj devojci sa oglasa ako je slučajno sretneš negde u gradu, na ulici, itd?
Nemoj ljutisPOZDRAV NEKO BIO,ISKUSTVO
Nisam bio, ali sam je video jednom na Altini. Ljudi moji, koji raspad, katastrofa, debela, smrdljiva, nikakva. Užas.POZDRAV NEKO BIO,ISKUSTVO
Katastrofa je. Ja sam bio i na vratima se okrenuo i otišao . Debela, ružna, ništa gore nisam videoPOZDRAV NEKO BIO,ISKUSTVO
Pa ona onda ima 54 godine, samo je godinu dana mladja od Zorice Markovic za koju kazes da je baba...A ova ekskluzivna dama 069787557 se zove Jelena i predstavlja se da je 86 godiste a u stvari je 71 mada zaista izgleda da je 86.Znam je privatno i bila mi je kombinacija za Dz oko godinu dana plavusa imala je stek u onom staklenom trznom centru u Zdravka Celara a ovi sto pisu da je romkinja i te fore nisu je ni videli a ne jebali...Ona je u gasu da prvi put platis jebanje a posle mozes da je vodis na pice vecere i jebes bez naknade ako se skapirate,nema makroa nema nista tipa propala sponzorusa 90 ali vredi jos uvek
Ma pusti retarda ovog, botina neka, mentol. Pola lupeta i laze ili se nadrogira losom gudrom pa pomesa ribe, tako i za ovu "ekskluzivnu damu"... Baguje vugla malo, preskace..Pa ona onda ima 54 godine, samo je godinu dana mladja od Zorice Markovic za koju kazes da je baba...
Ovo je jadnica teskaNisam bio, ali sam je video jednom na Altini. Ljudi moji, koji raspad, katastrofa, debela, smrdljiva, nikakva. Užas.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|