dusanprokic9999
Well-known member
To su najbolje kad u guzu ulazi ko u puding.Jeste,po meni je na visokom drugom mestu, odnoso na deobi drugog mesta, sa još jednom ribom koja se često spominje ovde u poslednje vreme...
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To su najbolje kad u guzu ulazi ko u puding.Jeste,po meni je na visokom drugom mestu, odnoso na deobi drugog mesta, sa još jednom ribom koja se često spominje ovde u poslednje vreme...
![]()
ko je na prvom?Jeste,po meni je na visokom drugom mestu, odnoso na deobi drugog mesta, sa još jednom ribom koja se često spominje ovde u poslednje vreme...
![]()
Zar još pitaš ko je MVP ovog sportako je na prvom?
ne znam majke miZar još pitaš ko je MVP ovog sporta![]()
Hoće 50€ na brzinu, a neće da uloži u osnovna sredstva, stan, krevet... Kakav danak neiskustvuJe l uspeo neko da se vidi sa ovom, izgleda top: https://seksi-adresar.co/ad/sitna-dinamitna-16/
Dellboy imas kontakt okrenes nju i dogovoris se sta bi joj radio,ne znam zasto meni pricas svoje fantazijeJeli istina da sve daje osim u dupe i bez kondoma? Bas bih malo prskao po njoj, i da lize dupe, guta itd, Kako si prosao?
Kurva ti se nikad nece javiti u javnostiPitanjce za sve nas ovde...
Da li je ok da se javiš nekoj devojci sa oglasa ako je slučajno sretneš negde u gradu, na ulici, itd? Ono kao ćao-ćao...
Po meni, mislim da ne treba. Možda je u tom trenutku sa nekim bliskim, dečkom, mužem, sa nekim ko ne zna za njenu "burnu prošlost, a i sadašnjost"... A sa druge strane, možda se ona nama javi, a mi budemo u tom trenutku sa devojkom ili ženom... Šta vi mislite o tome?
P.S. Ako je sa nama kum u tom trenutku, onda ide gasali ako nije, onda ide živa pogibija...
Moze link?A ova ekskluzivna dama 069787557 se zove Jelena i predstavlja se da je 86 godiste a u stvari je 71 mada zaista izgleda da je 86.Znam je privatno i bila mi je kombinacija za Dz oko godinu dana plavusa imala je stek u onom staklenom trznom centru u Zdravka Celara a ovi sto pisu da je romkinja i te fore nisu je ni videli a ne jebali...Ona je u gasu da prvi put platis jebanje a posle mozes da je vodis na pice vecere i jebes bez naknade ako se skapirate,nema makroa nema nista tipa propala sponzorusa 90 ali vredi jos uvek
Nema link nego je u onim oglasima happy sex oglasi,vrela veza,sex izazovMoze link?
I ja sam tako mislio, ali ispostavilo se da nije tako uvek...Kurva ti se nikad nece javiti u javnosti
Cekaj ti hoces nama da kazes da ti platis,jebes i onda one tebe jure?I ja sam tako mislio, ali ispostavilo se da nije tako uvek...
Auuu brate, ali ti imaš bujnu maštuCekaj ti hoces nama da kazes da ti platis,jebes i onda one tebe jure?![]()
www.instagram.com
Ja samo znam da ako bi se to desilo dok sa ženom šetam knezom, da bi se sledece jutro probudio bez jajaPitanjce za sve nas ovde...
Da li je ok da se javiš nekoj devojci sa oglasa ako je slučajno sretneš negde u gradu, na ulici, itd? Ono kao ćao-ćao...
Po meni, mislim da ne treba. Možda je u tom trenutku sa nekim bliskim, dečkom, mužem, sa nekim ko ne zna za njenu "burnu prošlost, a i sadašnjost"... A sa druge strane, možda se ona nama javi, a mi budemo u tom trenutku sa devojkom ili ženom... Šta vi mislite o tome?
P.S. Ako je sa nama kum u tom trenutku, onda ide gasali ako nije, onda ide živa pogibija...
![]()
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|