Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znaci bulja razradjena![]()
KLASIKA, ORAL, ANAL, ANA 0659117732 | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Sexy crnka, Beograd. 0659117732 43god samo kod mene u smeštaju.seksi-adresar.co
Ancica….meni je ona ok skroz,moze sve,ja bukvalno ne znam dal joj je u dupetu ili onoj stvari,bukvalno samo heftas,pusi dobro i jebe se dobro i za te pare ja mislim da nema ni jedne u SA a da izgleda normalno….bukvalno kad sam u prolazu i imam lufta,volim da svratm kod nje.
Za 50e top.
Jeste,znaci bulja razradjena
![]()
Jel ima neko iskustvo sa ovom? Vidjao sam je par puta na ege sad
Americka tv zvezda. Neka je preuzela sliku. Tesko da se ona hefta kod nas![]()
Jel ima neko iskustvo sa ovom? Vidjao sam je par puta na ege sad je na seeking
Jbt da li je realno da stvarno niko ne zna nista o Dadi, niskoj crnoj matorki sa dobrim silikonima, uvek se oglasavala da radi samo masazu?
To su najbolje kad u guzu ulazi ko u puding.Jeste,po meni je na visokom drugom mestu, odnoso na deobi drugog mesta, sa još jednom ribom koja se često spominje ovde u poslednje vreme...
![]()
ko je na prvom?Jeste,po meni je na visokom drugom mestu, odnoso na deobi drugog mesta, sa još jednom ribom koja se često spominje ovde u poslednje vreme...
![]()
Zar još pitaš ko je MVP ovog sportako je na prvom?
ne znam majke miZar još pitaš ko je MVP ovog sporta![]()
Hoće 50€ na brzinu, a neće da uloži u osnovna sredstva, stan, krevet... Kakav danak neiskustvuJe l uspeo neko da se vidi sa ovom, izgleda top: https://seksi-adresar.co/ad/sitna-dinamitna-16/
Dellboy imas kontakt okrenes nju i dogovoris se sta bi joj radio,ne znam zasto meni pricas svoje fantazijeJeli istina da sve daje osim u dupe i bez kondoma? Bas bih malo prskao po njoj, i da lize dupe, guta itd, Kako si prosao?
Kurva ti se nikad nece javiti u javnostiPitanjce za sve nas ovde...
Da li je ok da se javiš nekoj devojci sa oglasa ako je slučajno sretneš negde u gradu, na ulici, itd? Ono kao ćao-ćao...
Po meni, mislim da ne treba. Možda je u tom trenutku sa nekim bliskim, dečkom, mužem, sa nekim ko ne zna za njenu "burnu prošlost, a i sadašnjost"... A sa druge strane, možda se ona nama javi, a mi budemo u tom trenutku sa devojkom ili ženom... Šta vi mislite o tome?
P.S. Ako je sa nama kum u tom trenutku, onda ide gasali ako nije, onda ide živa pogibija...
Moze link?A ova ekskluzivna dama 069787557 se zove Jelena i predstavlja se da je 86 godiste a u stvari je 71 mada zaista izgleda da je 86.Znam je privatno i bila mi je kombinacija za Dz oko godinu dana plavusa imala je stek u onom staklenom trznom centru u Zdravka Celara a ovi sto pisu da je romkinja i te fore nisu je ni videli a ne jebali...Ona je u gasu da prvi put platis jebanje a posle mozes da je vodis na pice vecere i jebes bez naknade ako se skapirate,nema makroa nema nista tipa propala sponzorusa 90 ali vredi jos uvek
Nema link nego je u onim oglasima happy sex oglasi,vrela veza,sex izazovMoze link?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|