Džabe mu se obraćaš, to su spam nalozi koji u određene vremenske intervale šalju to što šalju.Brt, što to radiš, reklamiraš šabanske fejk sajtove? Čemu to?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Džabe mu se obraćaš, to su spam nalozi koji u određene vremenske intervale šalju to što šalju.Brt, što to radiš, reklamiraš šabanske fejk sajtove? Čemu to?
Ova nema tako dugu kosu, skraćena je do vrata.Evo brate, ovu nema ko nije nahvalio
Cao.Imam 19godina i prvi put bih hteo da platim za seks gledao sam oglase na seksi adresaru i ovaj mi deluje dobro=https://seksi-adresar.co/oglas/sarica-2/.Ili mi preporucite neku.
Tebra, hvala na preporukama, ali bez linkova ka oglasima imena uglavnom ne znace nista.Pozdrav. Evo da podelim neka svoja iskustva. Bio sam sa nekih 20-tak riba ali bih izdvojio Sofiju i Anu brineticu sa SA nalaze se u Belvilu,vrhunsko iskustvo. Posebno Ana, pušenje 10,voli da se nabija i baš uživa u seksu.Tina kod Arene, visoka plavuša isto prijatno iskustvo. Sanja sa SA, bila je u 21.bloku,voli da puši i to radi odlično. Inače je polu cigančica, čini mi se. Većina drugih je prosek pa ne bi pisao o njima.
Za izbegavanje Irena iz Belvila, izgleda vrhunski ali nezainteresovana i nervozna,loš sex.Isto tako Guza sa SA,neprijatna kao samo profesionalno, kao da sam bio u poreskoj.Loši silikoni.
Sad mi je neki trip masaža pa ako imate neku preporuku iz Zemuna ili sa Novog Beograda bio bih zahvalan
Bavim se ovim sportom vec 15 godina, uvek cu pre dati i vise para za vrh uslugu nego manje za neki prosek. Imas telegram grupu gde delimo svoja iskustva, a mozes da nadjes i ovde dobru preporuku. Za pocetak ti savetujem da uzmes kod neke pola sata i vidis kakva je, ako ti se svidi lako ces otici opet. Ranije si mogao na adresaru da nadjes nase ribe koje nude top usluge ali sve ih je manje i manje. Moja prrporuka brazilke, samo pazi da se ne zaljubis u njihCao.Imam 19godina i prvi put bih hteo da platim za seks gledao sam oglase na seksi adresaru i ovaj mi deluje dobro=https://seksi-adresar.co/oglas/sarica-2/.Ili mi preporucite neku.
Kako fizički izgledaju Sofija i Ana Brinetica? Ja volim malo jače, ne debele, ali da je ima gde treba. Koju bi mi preporučio od te dve?Pozdrav. Evo da podelim neka svoja iskustva. Bio sam sa nekih 20-tak riba ali bih izdvojio Sofiju i Anu brineticu sa SA nalaze se u Belvilu,vrhunsko iskustvo. Posebno Ana, pušenje 10,voli da se nabija i baš uživa u seksu.Tina kod Arene, visoka plavuša isto prijatno iskustvo. Sanja sa SA, bila je u 21.bloku,voli da puši i to radi odlično. Inače je polu cigančica, čini mi se. Većina drugih je prosek pa ne bi pisao o njima.
Za izbegavanje Irena iz Belvila, izgleda vrhunski ali nezainteresovana i nervozna,loš sex.Isto tako Guza sa SA,neprijatna kao samo profesionalno, kao da sam bio u poreskoj.Loši silikoni.
Sad mi je neki trip masaža pa ako imate neku preporuku iz Zemuna ili sa Novog Beograda bio bih zahvalan
Bavim se ovim sportom vec 15 godina, uvek cu pre dati i vise para za vrh uslugu nego manje za neki prosek. Imas telegram grupu gde delimo svoja iskustva, a mozes da nadjes i ovde dobru preporuku. Za pocetak ti savetujem da uzmes kod neke pola sata i vidis kakva je, ako ti se svidi lako ces otici opet. Ranije si mogao na adresaru da nadjes nase ribe koje nude top usluge ali sve ih je manje i manje. Moja prrporuka brazilke, samo pazi da se ne zaljubis u njihjer umeju da budu jako zavodljive...
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|