1. put pisem ovde, nisam ni znao da ovo postoji, da sam znao gde bi mi kraj bio, procesljao sam dosta po EGE, kineskinje siroko izbegavati koliko god da vas mami niska cena, pakao su, ruskinje mora da se potrefi da bude kvalitetna desavalo mi se da sam imao promasaje od 300-400 eura, nisu vredele kurca, sto se tice brazilki sve su relativno dobre koje su trenutno aktivne, sem monique, to je za izbegavanje, ozbiljna debilka, nadrkana gruba, nakon 5 minuta sam se spakovao uzeo pare i otisao, pritom ima 2 lika obezbedjenje, neprijatno uzas...e sad ovo sto zelim da se neko ne zajebe kao ja, bella i anjo, cepao sam ih solo nekoliko puta obe znaju znanje, anjo energicnija, mrsavija, a bella je vise krupnija sa jacim oblinama, obe silikoni sve top, medjutim gde sam se ja zajebao to je bilo kada sam ih peglao u trojku, 160 eura, reko moze 30 min top sve, spreman ja dolazim one obe pucaju atraktivne sve to stoji ali, njihova trojka nije ona koju svi ocekuju, dakle ide 1 kondom jedna blajva, pa drugi kondom druga, pa opet treci kondom jebes jednu pa cetvrti drugu, i nema menjanja, nego peglas jednu 15 min drugu 15 min, aj i to nije strasno, nego sto dok peglas jednu druga cacka telefon nista ne radi ni da pridje da bude tu nikakav kontakt nista,cak sam potencirao uzeo sam belinu ruku da lupa anjo po dupetu, da joj drka, nakon 2 min prestala i opet isto, tako da sto se tice trojke s njima ne preporucujem, ovako 1 na 1 top obe, meni je licno anjo bolja, al zavisi ko sta voli, sa SA bih preporucio Lejlu ko god ima gajbu plavusa jaka napumpana dolazi sidjes po nju javis se makrou hahaha sve top idete gore zavrsite posao, sve po redu radi hoce sve, za anal ne znam nisam sa njom probao, ja sam zeleo da pital jel imao neko iskustva sa Unom sa Vracara?
https://seksi-adresar.co/oglas/✨️una✨️-vracar-crveni-krst/