Pisao, ne odgovara za sada, ali mi poslala juce jos jednu sliku...bas super izgledaKad slusamo iskustvo? Meni je ona ok devojka samo ako uspes da je navatas
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pisao, ne odgovara za sada, ali mi poslala juce jos jednu sliku...bas super izgledaKad slusamo iskustvo? Meni je ona ok devojka samo ako uspes da je navatas
i cak taj treci put sam ostao 2i po sata duze XDDa podelim jos jednu pricu:
Sada je jennifer ranije se oglasavala kao lulu.Bio sam 3 puta kod nje i sve je bilo fenomenalno.
Ja sam iskreno debelindza ali nagruvan ostalo od ragbija kad sam trenirao XD i ona voli taj tip gradje,elem prvi put kad sam bio tu malo pice upoznavanje,pa samo krenuli u akciju radi oral za medalju i bas je u seksu aktivna menjala poze, guta seme sa zadovoljstvom.I pre svega cista i uredna gajba.I mi zavrsili ode ona u kuhinju skuvala damplinge one njihove, i sta god jos je imala u fridzu i napravila takvu gozbu ja se odusevio, ni bivse devojke me ovako nisu ugoscavale.I tu pauza za veceru pa posle jos jedna partija dobrog seksa i kuci.I pred polazak mi je dala celu kesu smrznutih damplinga da ponesem kuci lol.
Drugi put skontao ja da voli da pije pivo donesem boga oca limenki, i pre nego sto sam ja dosao opet je vecera bila na stolu servirana.I ista prica seks super oral isto odlican.Cak je htela da prespavam kod nje al jbg zbog posla ujutru nisam mogao inace bih ostao.
Treci put dolazim ja kod nje u stan i kaze vidimo se za pola sata. Ja se bogami usrah sta ako neko dodje pa da bude neko sranje jebes ga. Ja u panici cekam nju prodje tako vreme kad ona ulazi i donosi kutiju sa susijem.I opet ona napravi gozbu samo takvu tekila pivo, losos svez, i taj susi. i sve isto redno rokanje itd...
Tad mi je cal dala i popust od 100 evra.
Sve u svemu Lulu je super cura koja uziva u hrani i u picu.Budite super sa njom i imace te bogovski tretman.
Mala je verovatnća. Posle toga trebao si da ga opereš i da pišaš a kad si otišao od nje da uzmeš neku tabletu antibiotika čisto da se neke bakterija ne primi. Za hiv je verovatnoća jako mala čak i ako je pozitivna jer je izlaganje bilo kratko i ne prenosi se tako lako.Ljudi, pukao mi je kondom sa jednom devojkom preko city of love (nasa je). Otprilike je pola minuta do minut proslo pre nego sto sam primetio, izvadio odmah. Pitao sam je za status, kaze da nema nista (glupa riba kao noc, tupava, ne verujem joj nista), zanima me xa li neko od vas zna koja je sansa za hiv ili neke teze bolesti? Radio sam posle 6 meseci test nakon sto mi se nesto slicno desilo pre 2 godine i sve je bilo ok.
Bio sam jedno desetak puta, ok riba samo je malkice uvrnuta. Stalno ima paranoju da će komšije čuti škripanje kreveta i neće obostrani oral jer se plaši da ne navuče neku zarazu. Ranije sam morao da joj doplatim 30e da bi joj lizao guzu, a sad neće ni uz doplatu. Inače radi analni seks uz doplatu, ali ništa bez kondoma. I ne voli neobrijan kurac.Al imao neko iskustva?![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|