Valjda nijeNisam bio, da li je post op?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Valjda nijeNisam bio, da li je post op?
Ni jedna normalna to ne bi radila, a citao sam da je lik post op, a oni su generalno frikovi, samim tim kad se usude da im neko otfikari kiću, takav definitivno nije čist u glavu, ne znam u kavu slatkicu da ga sastave, napune i izušivaju. No, loše je sto je sve teže provaliti, jer promenu pola subvencionisu mnoge zemlje Evrpe, a iz Brazila i Argentine u Srbiju dolazi najveci proj broj post op na izgled "vrhunskih riba".Bato ako im nije gadno da neko sere po njima, realno im ni ona neće biti gadna.
Valjda?? Nisi siguran?Valjda nije
Ja nisam bio, ko je bio recice tiValjda?? Nisi siguran?
O ukusima ne vredi pricati ko sto kazes svako ima svoje ukus I nema potrebe onda da nekog omalovazavas na osnovu toga kod koga ide. Iako su pomenute s oglasa trans, ne treba Niko da ih naziva tranzistori.O ukusima ne vredi raspravljati, ali ja kod ovih tranzistora ne bih išao ni da oni meni plate, bili oni post op ili samo preobučeni u žensko. A bukvalno svaki treći ili četvrti oglas na SA iz Beograda je trandža, ko da smo Amsterdam ili San Francisko.
Dobro je što na tom sajtu jasno stoji naznačeno ko je transica, mada se poznaju i po neprirodnoj ženskoj faci. Uvek dobro pregledam slike pre nego što se odlučim da zakažem sa nekom novom devojkom kod koje nisam ranije bio, jer verovatno ima i onih za koje piše "ona traži njega", a do juče je bio "on".
Evo pa veslaj,sirok je izbor...https://m.rosszlanyok.hu/szexpartner-menu?login=enGde naci top ribe u budimpesti ? A da nije ege tamo su skuplje nego kod nas
Pre op, post op, transica, cd.. Sve su to derperoidi na kvadrat.O ukusima ne vredi raspravljati, ali ja kod ovih tranzistora ne bih išao ni da oni meni plate, bili oni post op ili samo preobučeni u žensko. A bukvalno svaki treći ili četvrti oglas na SA iz Beograda je trandža, ko da smo Amsterdam ili San Francisko.
Dobro je što na tom sajtu jasno stoji naznačeno ko je transica, mada se poznaju i po neprirodnoj ženskoj faci. Uvek dobro pregledam slike pre nego što se odlučim da zakažem sa nekom novom devojkom kod koje nisam ranije bio, jer verovatno ima i onih za koje piše "ona traži njega", a do juče je bio "on".
Tako je druze!Ko je isao pre 10god zna razliku ovo sad bacanje paraPoz svima
Iz Beograda sam, jako dugo nisam gledao ove online verzije, jer imam neku klinku koja "radi" pa mi ona sredi drugarice sto rade
Vidim da su Halo oglasi ukinuli "Licne kontakte", steta velika, tamo si mogao da nadjes kulturnije / lepse varijante nego ove sa Adresara
Seksi adresar kolko kapiram, ovaj sajt sto je sada jedini aktivan, je fejk u odnosu na originalni Adresar koji vise ne postoji. Nek me neko ispravi ako gresim
Uz to receno - kakvi su ovo zgadovi seme ti je*em ??
Preko 400 oglasa, sve ukupno nema jedna ipo normalna riba ?
Transovi, gansture, debele, milfare, i ovi fejkovi sto traze "pola uplate unapred" i ne znaju da fejk slike tek sad lako mogu da se otkriju sa AI
Pored ove moje Beogradjanke, imam i NS varijantu, devojka koju upoznah odavno sa Halo oglasa koja ima pregrst drugarica koje su brutalne ribe, vecina njih i klinke (18-24) i prakticno su dzaba u odnosu na Beograd (kod nje sat, 50e)
Pa mi nije jasno, zasto se pregrst tih mladjih top riba ne reklamira online ? Valjda strah ili sta jebemliga
Jel ima neka alternativa za Adresar ?
Svi ovi strani eskort sajtovi kada ukucas Belgrade ili Novi Sad prepuni kojekakvih kineskinja i slicno, i ovih "elitnih" sto bi soma evra da ih neko opal
pa sta ocekujes od trandza brtOVO izbegavajte u sirokom luku.
Obe izgledaju uzas uzivo, bicepsi veci od mojih, ciganke, lice katastrofa ni 20e ne vredi narkomanke.
HvalaOk izgleda za svoje godine, ali ne trudi se uopste, bas je onako tvrda.
Oral 4/10
Sex 4/10
83. Godiste valjda
pretpostavljam da nisi voljan da delis kontakte?Poz svima
Iz Beograda sam, jako dugo nisam gledao ove online verzije, jer imam neku klinku koja "radi" pa mi ona sredi drugarice sto rade
Vidim da su Halo oglasi ukinuli "Licne kontakte", steta velika, tamo si mogao da nadjes kulturnije / lepse varijante nego ove sa Adresara
Seksi adresar kolko kapiram, ovaj sajt sto je sada jedini aktivan, je fejk u odnosu na originalni Adresar koji vise ne postoji. Nek me neko ispravi ako gresim
Uz to receno - kakvi su ovo zgadovi seme ti je*em ??
Preko 400 oglasa, sve ukupno nema jedna ipo normalna riba ?
Transovi, gansture, debele, milfare, i ovi fejkovi sto traze "pola uplate unapred" i ne znaju da fejk slike tek sad lako mogu da se otkriju sa AI
Pored ove moje Beogradjanke, imam i NS varijantu, devojka koju upoznah odavno sa Halo oglasa koja ima pregrst drugarica koje su brutalne ribe, vecina njih i klinke (18-24) i prakticno su dzaba u odnosu na Beograd (kod nje sat, 50e)
Pa mi nije jasno, zasto se pregrst tih mladjih top riba ne reklamira online ? Valjda strah ili sta jebemliga
Jel ima neka alternativa za Adresar ?
Svi ovi strani eskort sajtovi kada ukucas Belgrade ili Novi Sad prepuni kojekakvih kineskinja i slicno, i ovih "elitnih" sto bi soma evra da ih neko opali.
Hvala za info. Sećam se da je imala zajednički broj, sa još nekim curama. Uvek se javljala neka "madam", pa te rasporede kod one koja je tada u smeni. Stim što je ovoj gajba bila u Žarkovu, a znala je i da ide na adresu. Što se tiče tatto na butini, možeš li mi reći koju tetovažu je imala, i na kojoj nozi?Možda smo bili kod iste. Ako je imala i tetovažu na butini, ta se zvala Lea, naravno nije pravo ime. Pitao sam već za te oglase, ali niko nije odgovorio. Lea, Ema, Ela, bilo ih je desetak, sve je išlo preko jednog broja, u blizini Arene ili Belvila su imale stanove. Nažalost izgubio sam broj te "agencije"
Nažalost istinaAko imas taj kes na raspolaganju za rave, onda se odvezes do Segedina a ako hoces bolji kvalitet onda Budimpesta i nema greske. Mnogo bolje cice za manje kesa.
Jel bio neko kod kineskinja u Jurija Gagarina, oglasi sa EGE, valja li cemu?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|