lepibuljko
Member
Da li je u zgradi ili u kuci da mora kolima do njihovog parkinga?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa poskupa je, meni za sve u fulu sat 160? Ali je bilo sveZvao sam onu stariju sa Komande, izgleda da ga za 50e ne dira nego ti samo da stopala...
Ja joj poslao na par sekundiJel ti trazila sliku pre vidjanja?
https://seksi-adresar.co/oglas/vrela-xenia-🔥/ proverenaKad smo kod kamere Jel Ima neka da je proverena kad joj platis da te nece zeznuti. A naravno da je top riba I da radi sve na kameru?
Bio pocetkom ovog meseca. Sasvim pristojno odradi posao i jako je prijatna, moze sveDa li još neko ima skorije iskustvo sa Ruskinjom “Masaža sakure” što ima oglas na Kupjem-Prodajem? Da li neko zna da ki je iso Staša aktivna koja isto tamo ima oglas, Stizu poruke na Waap i ništa.
Hvala buraz. Jesi ti isao kod nje? Jel dobra? Jesi bio I na kameru sa njom?https://seksi-adresar.co/oglas/vrela-xenia-/ proverena
ima i klipove ako zelis, uvek ispostuje
Bio ja kod nje, dobra usluga, radi sve skoro, prirodna cela, malo deblja, moze da se odeHvala buraz. Jesi ti isao kod nje? Jel dobra? Jesi bio I na kameru sa njom?
Koja cena kod nje? Sta sve dopusta? I je l znas jos neku iz Po ili SD a da prosledis kontakt, idem na tu stranu ovih danaTo je Sanja. Nema koja druga osim nje. Ona svakog ponudi bez kondoma. Ja bih to preskocio iskreno
Na kameri i klipovima odlicnaBio ja kod nje, dobra usluga, radi sve skoro, prirodna cela, malo deblja, moze da se ode
Jbg ja bas hteo da odem al sad kad vidim da ne prica engleski to mi je bas sranje tako da cu naci nesto drugo hvala na recenzijiPreporuka za
Odlično iskustvo,mlada, lepa,u centru grada,lak i brz dogovor sa agencijom.
Mana ne zna reč engleskog,jedini način komunikacije preko aplikacije ili ako znaš ruski...
Doček u sexy bade mantilu,obradovao sam se kad mi je otvorila vrata jer je baš devojka sa slika,uživo baš prelepa nasmejana ali odmah stavi do znanja da ne zna jezik ali lako smo se "sporazumevali". Odmah dodaje peškir i pokazuje kupatilo. iz kupatila odmah u akciju,malo ljubljenje u stojećem položaju pa onda i oral dok nismo prešli na krevet,pitao je za 69 na engleskom i to je jedino što je razumela,baš se dobro namesti i baš deluje da uživa. Prvi krug ona gore i baš je aktivna nisam ni stigao do druge poze delovalo mi je mnogo uživa i nisam hteo da je prekidam svršila je par sekundi pre mene,nije koristila lubrikant u prvoj turi što me je iznenadilo,stvarno retkost. Skočila,hvata telefon za prevod kaže ajmo odma drugi krug,reko polako sestro pauza. Pušač je pa je pitala da li je ok da zapali u pauzi. U pauzi koja je kratko trajala,sve vreme se mazi i stvarno gleda da ugodi,baš pravi GFE.Drugi krug oral pa dogy,što je stvarno doživljaj jer pored kreveta je ogledalo i kad se podigne bukvalno se gledamo u oči dok je ljubiš po vratu i baš je dobar osećaj,misionar pa na stomak i završnica u usta za stvarno savršeni doživljaj. Nije mi dala da izadjem 10 minuta ranije,kaže imaš još vremena ostani da se mazimo. Tu je sigurno još nedelju dana a možda ostane i 2 nedelje nadam se da ću stići bar još jednom da je vidim.
Oko Pozarevca i Smedereva imas samo onu Lelu, ali kod nje ti je kocka da l ce da te ispali ili ne. Bio jednom i sta znam... ok je, zgodna mala.Koja cena kod nje? Sta sve dopusta? I je l znas jos neku iz Po ili SD a da prosledis kontakt, idem na tu stranu ovih dana![]()
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|