Kako znaš? Proverio? Tražila pare unapred? Te prevarila ili nekog kog znaš?Prevara garant
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako znaš? Proverio? Tražila pare unapred? Te prevarila ili nekog kog znaš?Prevara garant
Pitas za kameru I tu je krajKako znaš? Proverio? Tražila pare unapred? Te prevarila ili nekog kog znaš?
Zorica Markovic,dobra matorka voli da zadovolji ali I'ma blizu60..Kakva je Jel lepo izgleda? Cista? Zdrava? Kako ti se cini Jel vredi otici?
Dolazi?Zorica Markovic,dobra matorka voli da zadovolji ali I'ma blizu60..
Hvala na odgovoruMeni je odgovarala. Uredna je, stan joj je uredan. Odrzavana matorka, cvrste grudi, za njene godine sasvim dobro izgleda. 50e pola sata.
Pa ima devojaka koje rade kameru pošteno, platiš i pozove te. Pritom kako drugačije da radi kameru osim plaćanje unapred? Lako je napljuvati devojku na ne provereno.Pitas za kameru I tu je kraj
Nene,,dase cujete preko viberaPa ima devojaka koje rade kameru pošteno, platiš i pozove te. Pritom kako drugačije da radi kameru osim plaćanje unapred? Lako je napljuvati devojku na ne provereno.
Kad smo kod kamere Jel Ima neka da je proverena kad joj platis da te nece zeznuti. A naravno da je top riba I da radi sve na kameru?Pa ima devojaka koje rade kameru pošteno, platiš i pozove te. Pritom kako drugačije da radi kameru osim plaćanje unapred? Lako je napljuvati devojku na ne provereno.
Odakle je, iz kojeg grada? Ova mi juce trazila da uslikam lice i posaljem, kao ne masiram klince pa da proveri da nisam klinac. To mi bilo sumnjivo, zbog mogucnosti zloupotrebe.Cao, zanima me da li postoji neka maserka koja radi foot fetish seanse u BG? Footjob, lizanje i obozavanje stopala itd..
Za sad sam probao ovu:
![]()
Isao sam ukupno 3 puta, prvi put je bilo super. Zna da radi odlican footjob, stopala su ok, ona je cista i ok je izgledom (nije kao na slikama i ne skida nista). Previse je pricljiva za moj ukus ali boze moj, bilo je lepo.
Drugi put je bilo lošije zbog njenog raspolozenja, a treci put bas lose jer je bila nadrkana, pricala mi je kako smo joj svi mi isti i kako hoce samo da odradi posao pa da idem - verujem da jeste tako, ali to ne moras da mi pricas i kvaris ceo dozivljaj. Posle toga mi se vise nije dolazilo. Cena je ok, ali je daleko.
Ako ima neka u Bg ne racunajuci okolne gradove koji nisu BG molim za preporuku. Hvala!!
Iz obrenovca. Jeste ako prvi put zoves, trazi. Ja sam poslao i ostatak price sam napisao..Odakle je, iz kojeg grada? Ova mi juce trazila da uslikam lice i posaljem, kao ne masiram klince pa da proveri da nisam klinac. To mi bilo sumnjivo, zbog mogucnosti zloupotrebe.
Ja bio sinoc... Mladja devojka cepao sam u kolima izlomio sam se ziv ali bilo je zadovoljavajuće...
Jel ti trazila sliku pre vidjanja?Ja bio sinoc... Mladja devojka cepao sam u kolima izlomio sam se ziv ali bilo je zadovoljavajuće... Isto sam je jedva dobio
Pa poskupa je, meni za sve u fulu sat 160? Ali je bilo sveZvao sam onu stariju sa Komande, izgleda da ga za 50e ne dira nego ti samo da stopala...
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|
|