VelikiGospodin
Active member
Neko iskustva sa ovom. Bila je više puta na EGE, ali radi samo outcall.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za nju su neki rekli da je bila musko i da je post-opDa li je neko bio kod ove devojke?![]()
Slatkica 🍼 | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Radim u svom smeštaju klasika oral završnica u usta rimjob foot fetish anal u toku sat vremena dve završnice su moguće. Smeštaj mi je na Južnom bulevaru eto nadam se da sam rekla sve. Sara Slatkica telegram @malaslatkica4 0665270768seksi-adresar.co
To su njene slike tu?
Gde im se nalazi stan? Šta imaju u ponudi?
Ova devojka je skroz ok, ima neke tetovaže na rukama, ali je skroz dobra. Ima i drugaricu iz Budve koja dolazi povremeno i rade u istom stanu. Jebao sam i njenu drugaricu isto. Odlične obe.
Belvil. Pušenje bez kondoma sa završnicom u usta, sex sve poze, trojka.Gde im se nalazi stan? Šta imaju u ponudi?
Brt, što reklamiraš prevaru?![]()
SISATA RUSKINJA TOP (RADIM ANAL) | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Zdravo svima! Ja sam vatrena Ruskinja, imam grudi 4, sa mnom ćete zaboraviti na sve, jer imam neverovatno iskustvo... Radim ANAL (+100 evra), fetiše, pitajte! Imam odlične apartmane, sve je apsolutno diskretno! Moze dolazak na adresu. Kontaktirajte me putem WhatsApp-a ili Telegrama (@SII_BG)...seksi-adresar.co
Pozdrav ljudi, bio kod ove skoro. Odlična je.
Najbole sta sam probovao u BG. Pusenje perfektno, nissm pisao ranjie recenzije ali ona je top!!!
Ne zaleći se prevara je...Probaćemo![]()
Odlična devojka, do sada svi je hvale. Jeste post op, ali je brutalna usluga.Da li je neko bio kod ove devojke?![]()
Slatkica 🍼 | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Radim u svom smeštaju klasika oral završnica u usta rimjob foot fetish anal u toku sat vremena dve završnice su moguće. Smeštaj mi je na Južnom bulevaru eto nadam se da sam rekla sve. Sara Slatkica telegram @malaslatkica4 0665270768seksi-adresar.co
Hvala za info. Revi mi da li radi sex u guzu?Belvil. Pušenje bez kondoma sa završnicom u usta, sex sve poze, trojka.
Meni se jos vise gadi prepumpavanje silikonima![]()
✌️LAURA BELVIL NOVI BGD. RADIM I LIČNI KONTAKT I ONLINE,PROČITAJTE✨️💦💕✌️ | Seksi Adresar - Licni Kontakti
KONTAKT SAMO U MOM SMESTAJU✅✅✅ NE DOLAZIM! NE LJUBIM SE‼️ŽIVIM NA NOVOM BEOGRADU U BELVILU‼️SVE SLIKE SU NOVE I LICNO MOJE!ČITAJTE PRE POZIVA,GODINA 35‼️✌️ RADIM ANAL,ORAL I KLASIKU‼️NEGOVANA TOP PLAVUSA LEPOG LICA,USNE PUNIJE,IZUZETNO ZGODNA SA ISTAKNUTIM OBLINAMA❗️Moja Visina 167cm i 59kg...seksi-adresar.co
Ovu znam, bio sam kod nje par puta, pre je bila debela, sad je smršala 30 kg. Malo je blesava i otkačena, ali ako si ok, onda je i ona. Nekako ima previše tetovaža na telu, minđuše na bradavicama, meni je to odvratno, ali ajde, jebo sam je par puta. Cena za mene je uvek bila 100e, pušenje, jebanje i anal. Iskreno, nije nešto.
NeHvala za info. Revi mi da li radi sex u guzu?
Znači, pre je volela lizanje? Danas ni uz doplatu ne pristaje na obostrani oral, plaši se da ne dobije neku zarazu. Hipohondar težak.Bio sam kod iste pre više godine u Bulveru Kralja Aleksandra dok je radila.
Meni je tada legla top, tada je bilo 80e sat vremena.
Pušenje prva liga, mene je čak i napinjala da joj ližem nisam hteo.
Jebanje isto odlično, perverzna, čak je i pričala sa nekim tipom što je muva dok sam je čerečio, spika evo jebe me momak pocepa me hoćeš da dođeš da gledaš i te priče....
Sad ne znam kakva je ima više priča po forumima od da je debela, do da odrađuje, ali da je na daleko poznata kurva iz Bg jeste i da ima kilometražu ima, te sam ja danas više za nešto novo.
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|