Jel neko bio kod ove dve
Mislim da su radile pre zajedno u krnjaci u stanu odmah posle pancevca.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odakle ti ta informacija?Jel neko bio kod ove dve
Koliko ti je naplatila za sat vremena ili pola sata koliko si bio?Cigancica jedva punoletna,nije ruzna,ok je skroz ali je premlada,sta znam,ne bih opet isao.
Stan na dan... uglavnom je centar, ali menja lokacije...A gde se nalazi? koji deo grada?
Koja Bella izvini?Ova Bella okej devojka skroz
Bolja nego ma slici
Sve u svemi vredi svaki€
Meni jedno prijatno i lepo iskustvo
Ma ja sam siguran da pod tim oglasom podvode vise cigancica,jebes mu mater,ja sam nekako ubedjen da je meni zapala neka premlada….i pazi cenu koju je stavila,ne vredi te pare,preterala je.Ovaj oglas je sa istim slikama devijke kao aleksandra samo su razliciti telefoni i godine
Bila je 70 pola sata.Samo jos koja je bila cena kod ove male A pila i pun sat.
Jjer ovo 100/150 je previse za njih
Tu kod palate pravde sam ja pikirao prvom prilikom sto se vratim u Srbiju, reci mi samo da li hoce da se ljubi i da li znas je l voli beloI aj jos da vam napisem o onim sto se hvale velikim sisama,pa moram da doruckujem,zena vristi vec peti put da mi se hladi dorucak.
Imate onu ‘sisatu bejbi’ tako se oglasava i iz Mirijeva je,lagano preskocite,verujte mi.
Mislim ko voli debele i sisate ok.
A ima i ona sto pise da ima sise 7ce,kod palate pravde,ona mi je ok,u faci neki prosek,niej nesto,debeljuca je ali nekako ona to nosi ali brate vece sise nisam video nikad,otisao sam samo da vidim kako one izgledaju uzivo i stvarno su preogromne,sto se tice pusenja i sexa,onako…odradi vas.
Al ok je otici,kad ga stavi izmedju sisa bukvalno nestane![]()
Da li se secas koliko uzima ?Ova je sa Medaka,dugogodisnja,devojka je lagana,ima tu negde 40+,mrsavija,komunikativna,ne trudi se preterano,pusi bez i onda se postavi,ti prcas a ona peva pesmu sa radija koja ti kao razbija tisinu…onako u globalu.
Broj ne postoji0644390938 i iskustva da podelite ovde
Jovana je ok. Bila je negde i pod nazivom Vitiligo. Ove slike su joj malo starije, punija je nego na slikama. Ali je ovako ok, makar meni bila.Ljudi daj neko da mi kaze za ovu ?
I neka kineskinja koja se sigurna,voleo bih i žute da probam
Pa ona nije od skupljih…kontakt ja mislim da je bio 60eDa li se secas koliko uzima ?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|