Jao da, ovo je ona novosađanka Luna 96 godište što ima smeštaj u Gandijevoj. Na nju se i Sofronije žalio da je nafurana.![]()
💣 GUZA 💣 | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Ako zelis opustanje, pozovi me Ceka te atraktivna brineta, silikoni 4, guza veća-naglasena Diskretan smestaj, kod mene 30 min masaza 50e 60 min masaza 100e Anal NE SMS STOPseksi-adresar.co
Upravo se vratio od ove,jedva sam se uzdrzao da je ne nabodem.Otvara vrata ok izgleda ali sa praga pocne likusa da mi komanduje udji sad skini patike izvoli u sobu i skini se pa me pozovi.Reko cekaj da se dogovorimo sta kako koliko likusa pocinje da urla ovo je moj posao ovo su moja pravila,ja u neverici...Preko telefona mi je rekla 50 pola 100 sat,skidam se dajem joj 100e ona uzima i saoptstava mi da je 120 pola 170 sati da oral ne radi uopste i da moze u jednoj pozi samo...Momentalno ustajem oduzimam joj 100 eura i odlazim.Ovo je najludje nesto sto sam doziveo od svih kurvi u zivotu
Meni je prvi put bila ok, radili smo obostrani oral i 69 bez doplate, dala mi je da joj ližem pičku i guzu i pušila mi je sa kondomom, jedino je glupo što kao ne podnosi fizički kontakt u seksu, pa kad radimo misionarku ne možemo da se dodirujemo grudima. A drugi put posle 2 meseca mi je tražila doplatu za pozu 69, kao kaže prvi put mi je prijalo, sada ne
Svaka čast ako si uspeo da joj povratiš pare, u takvim situacijama nikad ne znaš da li iza vrata stražari nabildovani makro spreman da te polomi.