Pošto ne mogu da odolim internacionalnom šarmu morao sam da posetim Paragvajku Mari.
Mučio sam se da se dogovorim s onom Kolumbijkom Anom, te čekaj par sati, te kasno uveče, imala nekog bezobraznog agenta, na kraju me ispalila i posle utekla. Već sam pomislio da ne treba menjati Brazilke, ali kad vidim neku različitu internacionalnost zainteresuje me i ovde sam dobro prošao.
Lagan dogovor, odmah pošalje cenovnik i listu usluga, ima svih mogućih varijanti, od 15min, 45, do sata i učešća drugarica. Ona je u ekipi s još najmanje dve Brazilke, tako da možda zato i ide tako ozbiljno i lako.
U pitanju su sledeće devojke:
Stan je u samom centru, ona odmah šalje adresu što je zgodno za organizaciju. Brzo se stiže i lako pronalazi, međutim tu je i parkić s klupama, kao i kafić koji doduše nije nešto pun, ali možda bude uveče te bude malo nezgodno. Plus odbor za doček sa njih tri, koje spazite još s ugla, vas očekuje na balkonu

te vaša devojka silazi i vodi vas u stan.
Mari je možda malo grublja u faci, ali se odmah vidi da je jako zgodna. Grudi su joj veće nego što deluju na slici i lepe, a glavni adut joj je zadnjica. Zategnuta je, mirisna, ima par sitnih tetovaža, u suštini sve odgovara navedenom na sajtu.
Veliki stan, ima svoju sobu, veliki krevet, klimu, deljeno kupatilo, ali čist peškir čeka i topla voda za tuširanje (ima na mestima ženske kose u kupatilu, ali s toliko njih može se očekivati).
Kad sam se vratio s tuširanja i kad je rekla ‘skini naočare, hoću da te mučim’, znao sam da će biti dobro
Odmah se baca na vas, maženje, ljubljenje (tu zna da bude čak i malo navalentna, ako neko ne preferira), podmeće grudi, gricka uši, uzdiše i još toga tokom duge predigre da sam se ja jedva suzdržavao, uz malo orala i što pre sam želeo da krenemo dalje. Oral sa zaštitom (što ja preferiram, doduše prezervativi su neki minijaturni, tako da eto i to da se spomene), cowgirl, doggy, što se pogotovo ističe s njenim strukom i zadnjicom, umereni ritam, glasno stenje. Posle toga po želji, tuš, maženje, malo smo pričali, ali vas gotovo ne ispušta. Priča većinski španski, razume engleski i nisam imao problema da se sporazumem s njom, zanimljiva je za razgovor, ponudila pivo, ali ja ne pijem, razmenili malo muziku i posle toga druga tura i zadovoljan otišao kući.