Ne znam samo kojom logikom izaberu Srbiju.Klasičan odnos ponude i potražnje...
Treba uraditi radne dozvole za jedno 2000 kurvi iz južne Amerike, pa će cijene pasti...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam samo kojom logikom izaberu Srbiju.Klasičan odnos ponude i potražnje...
Treba uraditi radne dozvole za jedno 2000 kurvi iz južne Amerike, pa će cijene pasti...
Bio sam. Izgleda dosta starije. 3- je ocena od 5.PLAVUSA CENTAR SLIKE MOJE PONEDALJAK OD 12h💫💫
oglasi.xwood.cam
Mislim da se ova ranije reklamirala po tvom opisu , zovni pa javi iskusvoDa probam još jednomjel neko nalazio na neke baš dlakave, skroz prirodne devojke? Pička, pazuh, noge
ili samo pička... Baš sve su glatke a ja imam ovaj fetish.
Bez naravnooral sa ili bez
Hvala, znam za nju. I jeste nekad zimi dlakava, a i inače je baš po mom ukusu, odem ponekad. Sem nje ne znam ni jednu više...Mislim da se ova ranije reklamirala po tvom opisu , zovni pa javi iskusvo
https://www.svastara.rs/oglas/licni-kontakti/masaze-i-druzenja-1821028
Koliko ona naplacuje? I da li se dobija tretman priblizan Draganinom ili je ipak nesto drugacije?Hvala, znam za nju. I jeste nekad zimi dlakava, a i inače je baš po mom ukusu, odem ponekad. Sem nje ne znam ni jednu više...
Mislim da je 5k kod nje, ali ne gleda na vreme. Barem meni, možda jer se znamo duže. Normalna je devojka, ima preko 30 mislim, bucka, velike prirodne sise i veliko dupe. Nije ništa fensi, ne sminka se, ne dočekuje te u seksi outfitu i sl. Ne znam kakva je u seksu, jer mi je samo pušila i neki ferishi još, drkanje i "masaža", mislim nije maserka nego onako kao. Smeštaj mali stan, ništa fensi, obična gajba ali nije prljavo ili nesto, blizu sinđelic stadiona, blizu Vojislava Ilića u uličici. Na WA odgovara, ali možda sad nije tu, pa se aktivira posle nekog vremena.Koliko ona naplacuje? I da li se dobija tretman priblizan Draganinom ili je ipak nesto drugacije?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|