firephoenix
New member
Super info ovde hvala vam puno ljudi. Da li neko ima preporuku za neku alt devojku koja trenutno radi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je l’ može broj?HvalaBio sam prošle nedelje, Ruskinja oko 40, lepa opuštajuća masaža i odličan oral. Sve preporuke
Mozda bi pristala neka da joj se najavis nedelju dama ranije da ces doci, pa bi pustila za tebe uz neku doplatu. Draganu pitaj da se spremi za 10kDa probam još jednomjel neko nalazio na neke baš dlakave, skroz prirodne devojke? Pička, pazuh, noge
ili samo pička... Baš sve su glatke a ja imam ovaj fetish.
ma nece nijedna, pitao samMozda bi pristala neka da joj se najavis nedelju dama ranije da ces doci, pa bi pustila za tebe uz neku doplatu. Draganu pitaj da se spremi za 10k![]()
i nije u pitanju jedna nedelja kod mene hahaMozda bi pristala neka da joj se najavis nedelju dama ranije da ces doci, pa bi pustila za tebe uz neku doplatu. Draganu pitaj da se spremi za 10k![]()
Da li ima neko neku preporuku za Banovo brdo, Žarkovo, Cerak, Čukaricu...?
Mozda nece jer je dlakavama nece nijedna, pitao samnema sanse. A i Dragana ima svoj trip, nece cak ni da se skida.
Pitao sam je i objasnio joj da volim to, ona nece cak ni da kaze jel jeste ili nije dlakavaMozda nece jer je dlakava. Ispitaj ti to bolje
Uglavnom su Im lazne slike da znas. Retko koja izgleda makar slicno onome sto vidis. Imas Lulu u Belvilu ona je sisata sa oblinama, nije neki izgled radi erotske masaze koje takodje nisu nesto Ali Dobro ga safta lepo lize cmar I mozes da svrsis gde hocesDa li neko ima preporuku za neku azijatkinju u Beogradu i okolini koja govori srpski? Kontaktirao sam preko wa ovu Kineskinju iz Pančeva, čudno je što mi je odgovorila na ijekavici, a nema ni profilnu sliku na wa pa se pitam da li je oglas pravi, a rado bih probao neku azijatkinju sa ovakvim oblinama ako su slike stvarno njene.
![]()
Aily | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Zdravo, zovem se Emili. Iz Singapura sam.😃😃 Hvala.Imam vajarsko telo, sa prelepim i nežnim licem, punim usnama. Ako su vam se svidele moje fotografije, svideću vam se još više uživo! Moje fotografije su autentične, snimljene nedavno i 100% stvarne. Vaše poverenje je važno i ja ga duboko...seksi-adresar.co
Da, sve njihove slike izgledaju kao generisane uz pomoć AIUglavnom su Im lazne slike da znas. Retko koja izgleda makar slicno onome sto vidis. Imas Lulu u Belvilu ona je sisata sa oblinama, nije neki izgled radi erotske masaze koje takodje nisu nesto Ali Dobro ga safta lepo lize cmar I mozes da svrsis gde hoces
Zdravo,nekoliko pitanja:Bio sam prošle nedelje, Ruskinja oko 40, lepa opuštajuća masaža i odličan oral. Sve preporuke
Prekoracili ste normu pitanja za danasnji danZdravo,nekoliko pitanja:
Da li je gola u toku masaže i da li radi nuru ili ono samo klasična masaža?
Da li je dozvoljeno dodirivanje bilo gde u toku masaže/orala i jel može završnica u usta?
Da li radi doplatu sa sex i ako da, znaš li koliko?
Jel dobro izgleda za svoje godine ili je malo zapuštena?
Koji je deo grada?
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |