Nije smršalaAko ides javi kako je sada![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije smršalaAko ides javi kako je sada![]()
Gde se nalazi ima neki kontakt broj? HvalaNije smršalaali čini mi se da radi sve što hoćeš, barem je meni htela. Mogao sam da je jebem da sam hteo. Međutim, meni bilo zanimljivo da ja nju masiram, pa sam joj izdrkao pičku nekoliko puta na onom stolu, prska kao nenormalna. Ali prilično je debela, ima i vene na nogama, i smara sa pričom. Ne verujem da ću ići opet. Traži 4800 za masažu.
I mene interesuje. Ima i sada oglas aktivan jeVideo sam na drugom forumu neki oglas na KupujemProdajem, kazu neka Ruskinja 40+ radi masazu kao. Da li je neko upoznat? Neznosti sakure il tako nesto je oglas.
Moja ti je preporuka da prvo probaš uživo upoznavanje negde po gradu, tinder ili neke druge aplikacije tog tipa. Samopouzdanje retko ko ima prvi put u seksu, a žene uglavnom to razumeju. Možeš i kod terapeuta otići što se tiče samopouzdanja.Imam 28 godina nisam nikada imao seks hteo bih otici kod neke imate preporuku Za prvi put nemam samopouzdanje za devojke kolebam se dali otici kod neke
Kojaona plava na kraju Knez Mihajlove , oko 40 g , bio neko,,,kaže 50 eur pola sata i svrsavanje u usta jos 1000 din, bio neko?
Bio sam prošle nedelje, Ruskinja oko 40, lepa opuštajuća masaža i odličan oral. Sve preporukeNa kupujem prodajem, oglas neznost sakure.l
Da li je neko bio, iskustva? Ima cenovnik, kaze da moze doplata za pusenje i seks.
Moze li se znati cena? Hvala.Bio sam prošle nedelje, Ruskinja oko 40, lepa opuštajuća masaža i odličan oral. Sve preporuke
Jel radi sama, da li je agencija?Bio sam prošle nedelje, Ruskinja oko 40, lepa opuštajuća masaža i odličan oral. Sve preporuke
Tel. broj? HvalaNa kupujem prodajem, oglas neznost sakure.l
Da li je neko bio, iskustva? Ima cenovnik, kaze da moze doplata za pusenje i seks.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|