Bila debela pa smrsala imas je u desingericinom spotu od prije god dvije plava tetoviranaJel hoce da zajase ili posle orala odme hoce dogy?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bila debela pa smrsala imas je u desingericinom spotu od prije god dvije plava tetoviranaJel hoce da zajase ili posle orala odme hoce dogy?
Znam ko je imam je na insta al ako nece da zajase nista od poslaJel moze neko ko je bio skorije da stavi link od oglasa sa svojom recenzijom, dugo nije bilo.
U spotu za koju pesmu?Bila debela pa smrsala imas je u desingericinom spotu od prije god dvije plava tetovirana
Ta Julia Borges katastrofa usluga, sto se izgleda tice kao na slikama je dobra je, dobra guza tu nema zamerke ali usluga.. Oral bez ali jadan ne slusa nista sta joj kazes samo zeli da te odradi sto pre, rec ali BUKVALNO rec engleskog ne zna, ako pokusas neku inicijativu nesto odmahuje prica na portugalskom kao smorena, zali se kako joj je hladno, kako je bole ledja dok je dole i dok ga shipu, promasila profesiju. U centru je ispod zelenjaka, ne preporucujem.Da li je neko bio kod ovih ?
Posebno kod ove Mile ima je a raznim imenima, cini mi se predobro.
Imaš ranije na stranicama recenzije za ovu poslednju, ali uvek je različito upisana, nekada je bila Lays, zatim Lia... Sve u svemu, koliko se sećam hvalili su je ljudi, ja lično nisam bio. Mada mi je jako privlačna, možda budem otišao u skorije vreme.Da li je neko bio kod ovih ?
Posebno kod ove Mile ima je a raznim imenima, cini mi se predobro.
Sara je Afro-Meksikanka. Vodi i afričko poreklo, a iz Meksika je i ima i Latino krvi, naravno. U svakom slučaju je egzotična i fenomenalna.Sara je Meksikanka! Da ne dodje do zabune
Jednom u mesec ili 2, totalno je Ok dati 200e. Ja sam vec posetio njih jedno 13 komada, kad podelis na veliki vremenski period, nije to uopste puno. Ljudi placaju glupi mobilni telefon po 7000 din mesecno, puse 15000 din mesecno cigare, idu u kafice i trose po 5000 mesecno na kafe i gluposti, menjaju mobilni svake godine po 500e, idu na skupo more i skupo zimovanje godisnje.... Sto mi onda ne bi ponekad dali 200e mesecno za najbolje iskustvo koji oni neće inati nikad, a stalno se hvale glupostima.... Odu na stadion i ppotrose 200e za jednu utakmicu Zvezde ili Partizane i to im je skroz Ok. Sto nama onda obo ne bi bilo Ok?Cim se vi ljudi bavite kad imate love da placate ove kurave po 200-250 jura?
Moracu i ja da probam tu neku skupu.Jednom u mesec ili 2, totalno je Ok dati 200e. Ja sam vec posetio njih jedno 13 komada, kad podelis na veliki vremenski period, nije to uopste puno. Ljudi placaju glupi mobilni telefon po 7000 din mesecno, puse 15000 din mesecno cigare, idu u kafice i trose po 5000 mesecno na kafe i gluposti, menjaju mobilni svake godine po 500e, idu na skupo more i skupo zimovanje godisnje.... Sto mi onda ne bi ponekad dali 200e mesecno za najbolje iskustvo koji oni neće inati nikad, a stalno se hvale glupostima.... Odu na stadion i ppotrose 200e za jednu utakmicu Zvezde ili Partizane i to im je skroz Ok. Sto nama onda obo ne bi bilo Ok?
Svaka ti je ka NjegosevaJednom u mesec ili 2, totalno je Ok dati 200e. Ja sam vec posetio njih jedno 13 komada, kad podelis na veliki vremenski period, nije to uopste puno. Ljudi placaju glupi mobilni telefon po 7000 din mesecno, puse 15000 din mesecno cigare, idu u kafice i trose po 5000 mesecno na kafe i gluposti, menjaju mobilni svake godine po 500e, idu na skupo more i skupo zimovanje godisnje.... Sto mi onda ne bi ponekad dali 200e mesecno za najbolje iskustvo koji oni neće inati nikad, a stalno se hvale glupostima.... Odu na stadion i ppotrose 200e za jednu utakmicu Zvezde ili Partizane i to im je skroz Ok. Sto nama onda obo ne bi bilo Ok?
Tea je 10/10, 95 godište, visoka, zgodna, lepa guza i sise, hoće uvek da udovolji, radi sve osim anala. Ljubi se, mazi se, ližem je i ljubim po celom telu kad god se vidimo. Mislim da sam do sada ukupno najviše puta bio kod nje.Kakva su vam iskustva sa Teom crnka sa velikom tetovazom na ledjima radi u Novom Sadu a ponekad i u Beogradu planirao sam da odem ali evo ni oglas joj vise ne mogu naci
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|