Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala, svemogući. Nisam pri kompu, a telefon je iz praistorije...Nemaš opciju da pejstuješ adresu? Mislio sam da da sam sve do sad čuo
Evo ja ću, dobio sam tu opciju preko veze u centrali
Devojka ima odlčične recenzijeNeko nesto vise o njoj bio bih veoma zahvalan jer trazim nesto nase
![]()
Mala Natasa 🔥 | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Plava sam, ali ne verujem svemu što pročitam u porukama i čujem preko telefona. Imam 25 godine, grudi koje dolaze u paketu sa osmehom i guzu koju ne možeš da ne primetiš (tvrde ljudi, ne ja). Volim da se smejem, zbijam šale i pravim planove koji uključuju dobro društvo i još bolju zabavu. Vračar jeseksi-adresar.co
Živim za dan kad će doći u BG brazilka koja zna 20% engleskiNisu svi kao ti da ne znaju engleski ima dosta brazilki koje jako Dobro znaju jezik. Ali se slazem sa komentarom.iznad mogu lako bi mogao da se.zaljubis u neku koja je top a veruj mi one umeju da ti pomute um. Tako da samo budi svestan da ides samo u akciju I nista vise odradis posao I ides dalje
Bilo je Brazilki koje znaju engleski, ali čekamo da se vrate...Živim za dan kad će doći u BG brazilka koja zna 20% engleskida mogu da se ispričam ko čovek
![]()
One koje su već hapšene izgleda ne dotiče, plate kaznu i furaju dalje. Ja tako to vidim ...Primecujem da se na adresaru i dalje vrte isti brojevi kuravi,izgleda da njih to uopste nije dotaklo to sto su se registrovalibbrojevi
Evo, al nisam siguran dal je real ili fejk.Preporuka za neku debelu/BBW?
Emery dolazi u Julu.Mozda ponovo pude radila Emery a i pozitivni su komentari za ruskinju anna ili aurora
Definitivno nije robotVideo sam ok komentare za Leni. Kakav joj je GFE? Skoro sam bio u inostranstvu i preko ege našao dobro društvo, riba top, sex je bio dobar, ali kao sa robotom i rekao sam sebi da to više ne želim. Jednostavno mi nije dovoljno lepo.
Ako ne Leni, molba za neku drugu preporuku.
Unverified je, znači kinezi. Šta će da te dočeka bem li ga.Evo, al nisam siguran dal je real ili fejk.
Jel bio neko?
|
Tel: 064/677-677
|
|
|
|
|
|