Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel moze novi link? ovaj ne radi vise
Mene kod ove buni što kad god pokušam da je pozovem na telefon, zvoni dva puta i onda počne da izbacuje kao da je linija zauzeta. I tako stalno, jedan jedini put sam uspeo da je dobijem kada sam se samo raspitivao.![]()
Sofijaa | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Mlada,atraktivna plavusicaa ☺️ Ako su ti sličice probudile maštu,pozovi me 🔥seksi-adresar.co
Neko je napisao recenziju ovde za nju, ja nazvao pitao za cenu i spustila mi slusalicu.
https://seksi-adresar.co/oglas/zanosne-obline/ Ova devojka ima dobre preporukeKoju bi devojku preporucili za prvi put i da li ima smisla uzimati vise od pola sata? Beograd da se razumemo.
Nije te odjebala?Mene kod ove buni što kad god pokušam da je pozovem na telefon, zvoni dva puta i onda počne da izbacuje kao da je linija zauzeta. I tako stalno, jedan jedini put sam uspeo da je dobijem kada sam se samo raspitivao.
Prvi put se javila, tada sam bio švorc i samo sam se raspitivao o ceni. Drugi put sam hteo da zakažem, javila se ali se prekinula veza i posle je nisam mogao dobiti. Od onda uvek isto, zvoni prva dva puta i onda kao javlja da je broj zauzet.Nije te odjebala?
Prvi put se javila, tada sam bio švorc i samo sam se raspitivao o ceni. Drugi put sam hteo da zakažem, javila se ali se prekinula veza i posle je nisam mogao dobiti. Od onda uvek isto, zvoni prva dva puta i onda kao javlja da je broj zauzet.
Baš je glupo što nema Viber ili Whatsapp, u gradu je stalno buka i teško mogu da razgovaram kada sam na ulici. Zapala mi je za oko odavno i bila bi šteta da je ne isprobam, ali ne znam da li ima svrhe da joj pišem SMS-ove.
Nije mi jasno zbog čega? Možda je pomislila da klinci zovu i zajebavaju se, ali prvi put sam uspeo da je dobijem kada sam se raspitivao.Blokirala te.
A citao sam ovde da je neki hvale, kao jedna od najboljih...Prvi put se javila, tada sam bio švorc i samo sam se raspitivao o ceni. Drugi put sam hteo da zakažem, javila se ali se prekinula veza i posle je nisam mogao dobiti. Od onda uvek isto, zvoni prva dva puta i onda kao javlja da je broj zauzet.
Baš je glupo što nema Viber ili Whatsapp, u gradu je stalno buka i teško mogu da razgovaram kada sam na ulici. Zapala mi je za oko odavno i bila bi šteta da je ne isprobam, ali ne znam da li ima svrhe da joj pišem SMS-ove.
Probaj Zoricu (ako vec nisi). Kopiram ti moj post od ranije:Neko da preporuči dobru matorku ali samo 50+ uzvracam mojom preporukom
Mala debela, zdepasta...ne vredi te pare.Neko nesto vise o njoj bio bih veoma zahvalan jer trazim nesto nase
![]()
Mala Natasa 🔥 | Seksi Adresar - Licni Kontakti
Plava sam, ali ne verujem svemu što pročitam u porukama i čujem preko telefona. Imam 25 godine, grudi koje dolaze u paketu sa osmehom i guzu koju ne možeš da ne primetiš (tvrde ljudi, ne ja). Volim da se smejem, zbijam šale i pravim planove koji uključuju dobro društvo i još bolju zabavu. Vračar jeseksi-adresar.co
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
Učiteljica iz predgrađa traži... Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|