1. Lilly (Ruskinja)
Preko dopisivanja je sve izgledalo Ok. Jedina mi se ona javila, jedno 5 devojaka ili ne moze ili jos uvek ne rade. Tipa, bilo je oko 17h popodne, pa mnogo nece da odgovaraju na poruke, jer jos uvek "kao ne rade". Ona mi se prva javila, i ja ajde, odoh da vidim. 150e je pola sata + 50e za pusenje bez kondoma. Progutam ja tu cenu, kad su me sve vec ispalile, hajde da pokusam, deluje mi devjoka lepo na slikama.
Kad sam je pitao za adresu, ona kaze meni, BABY PICTURE YOUR MONEY. Ja u fazonu, sta je ovo, pre su mi trazile selfije, ova trazi DA VIDI PARE. Ja u fazonu ok, uslikam ja 200 e, i posaljem joj na WhatsApp, ona kaze, OK BABY COME TO ME. I naravno na svakih 2 minuta, BABY ARE YOU COMMING. Pa sestro, ne mogu da se teleportujem kroz saobracaj, treba mi jedno 15 min, ona kaze OK. Naravno 2 min kasnije, BABY ARE YOU COMMING. Devojka me je ubila sa tim porukama. Vozim, gledam navigaciju, guzva u saobracaju, nema parkinga a ona na svakih, ali SVAKIH 2 MINUTA, BABY ARE YOU COMMING. Verovatno ima strahove od likova koji je redovno ispaljuju ili slicno.
Stignem ja kod nje, kazem tu sam, ona posalje broj zgrade i stan. Ja dolazim do stana, zvonim, ona otvara, onako samo glavom viri, ja vidim jeste ona, ALI TU KRECE PRICA.
To jeste devojka sa slika, ALI JEBENO JEDNO 20KG VISE, I JEDNO 10 GODINA VISE. Ovo jeste ona sa slika, ali kad je bila devojcica. Sad je devojka/zena, i jako se ruzno ugojila. Glava joj je sad kao lubenica, vrat joj se spojio sa bradom od debljine. Telo joj se gore ruzno ugojilo, bukvalno nema obline nikavke, kao neko drvo/daska. Noge joj se naduvale od vode i celulita, a dole listovi ostali tanki kao cackalice. PRERUZNO SE UGOJILA. Nije debela, nego nekako naduvana nepravilno na svim mestima, kao neka baba kad se ugoji od sedenja u kuci.
Progutam ja i ovo, kad sam vec usao unutra, necu pobeci. Naravno, krece problem broj dva. NE ZNA 1 REC ENGLESKOG. Telefon u ruci i stalno google translate sa Rus-Eng. Non stop mi prica Ruski, kao da ja kontam to. Ja opet engleski, ona opet mlati glavom levo desno, sve na ruskom odgovara. OPET TRANSLATE RUS. Brate, ubila me u pojam sa translatom. Dobro, odem ja na tusiranje, obavim to, vratim se, ona tek tad skinula neku haljinicu. Tad sam tek video KOLIKO SE RUZNO UGOJILA. Zato je i imala obucenu haljinu na vratima da ne bi provalio odmah kako ne lici na sebe uopste sa slika.
Moze oral sad na pocetku, krece ona da ga pusi i kao sve ono " mmm mmmmm mmmmm" ali ono bedno fejk kao da uziva. Joooj boze, sve gore do goreg. Pusi ga osrednje bezveze, i kao stenje i uziva ali jako fejk i bedno. Dobro, zavrsimo mi i to, ajmo sex sad. DA NARAVNO, POGODILI STE, MORA TRANSLATE DA JOJ KAZEM U TELEFON. Ja odlepio. Sta, ne kontas da treba da te jebem, o majko mila. Ja sklonim telefon, i bukvalno je fizicki okrenem polako da konta da treba da je jebem, ona opet me pita na ruskom nesto u fazonu kako hoces.
Daj samo da vec jednom pocnemo sa tim, smorio sam se vec. Krece jebanje, i onda opet ona kao FEJK UZIVA I STENJE. Kao da imam 30cm anakondu u gacama, pa kao uziva i kao je boli i stenje. I sve vreme stenje na ruskom "DA DAAA DAAA DA DAAA", kao da je rasturam u filmovima. Koliko fejk stenjanje, ja ne mogu da verujem. Hocu da je okrenem, ona opet telefon I GOOGLE TRANSLATE. E ja ne mogu vise, smorio sam se, ja je malo naguzim doggy, malo misionarski, malo je okrenem, ne mogu vise da slusam google translate i njena ruska pitanja, sve nesto zacudjena.
Hocu ja da zavrsim, ispusi ga ona jos jednom onako bedno osredjne, i izdrka ga do kraja. I ja trazim da ga obrisem, a ona se kao sve gadi da me pipne, kao da sam sugav jer sam svrsio. Kao sva fina, " JUUU JA DA PIPNEM KURAC A TI SVRSIO ". Tako je izgledala. Propast ziva.
Najgore iskustvo do sada. NAJGORE ISKUSTVO DO SADA. Jedini plus je njen iznajmljen stan, najnovija gradnja 2025. sve novo, lepo fino mirise, kupatilo, soba, sve prelepo. ONA JE PROPAST ZIVA, USLUGA PROPAST, IZGLED NI BLIZU, PUSENJE BEDNO, STENJANJE FEJK, ENGLESKI 0 - NULA!!!, TRANSLATE SMARA. SMARA SA BABY ARE YOU COMMING. HOCE DA SLIKAS PARE UNAPRED.