Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja je zvao vise puta nedostupna... Jel se bUživo nije zategnuta kao na slikama, verovatno su stare slike. Bio, ne bi išao ponovo
Bar dobro jebeUživo nije zategnuta kao na slikama, verovatno su stare slike. Bio, ne bi išao ponovo
Pa zar za takve da platiš? Idi na tinder jbt, sigurno ima bar nekaZdravo svima. Nov sam ovde. Neoubicajeno je, ali, mene zanimaju izrazito ruzne zene. Ima li neko kontakt takve?
Ja mislim da ga ova puši fenomenalnoU BG u je ponovo Ruskinja Alexandra, ali ne Alex o kojoj se ovde puno pisalo, već vrhunska usluga, kostimi, scenario koji osmisliš po želji ispunjava itd itd, ali je i cena vrhunska, tj pri vrhuNekad je bio sat 300 e, ali ova usluga svakako jedna od najboljih koju sam doživeo:
Svaka njoj čast, ali za 500e bi morala da odglumi i bogatu tetku iz dijaspore koja mi na odlasku poklanja barem 200eU BG u je ponovo Ruskinja Alexandra, ali ne Alex o kojoj se ovde puno pisalo, već vrhunska usluga, kostimi, scenario koji osmisliš po želji ispunjava itd itd, ali je i cena vrhunska, tj pri vrhuNekad je bio sat 300 e, ali ova usluga svakako jedna od najboljih koju sam doživeo:
Bio sam ja, imaš moju recenziju od. ranije ovde, samo pretraži po broju iz URL-a, samo cifre koje se tu pojavljuju ubaciš u pretraživač:634...Pozdrav braco, imate li iskustva s ovom, izgleda top ali nikad ne znas haha…sutra bih kod nje
Moram da priznam da ni ja nisam bio, od kada je podigla cenu sa cifre gde mi nije bila potrebna donacija njene tetke iz KanadeSvaka njoj čast, ali za 500e bi morala da odglumi i bogatu tetku iz dijaspore koja mi na odlasku poklanja barem 200e![]()
Probaj da je dobijes nije sumnjiv oglas bila je u zarkovu, samo ne radi cestoJel bio neko? Malo je sumnjiv oglas kad je ovako jevtino i ima samo jedna slika.
Ovo je ista ona što traži pare unapred, pitao sam za nju na forumu pre neki dan. Ima više oglasa na SE i često menja fotografije, ali lično nemam poverenja da plaćam unapred.
Jesi li išao kod nje? Kako izgleda, jel mlada, kakve su joj sise i guza? Ova jedna fotografija stvarno ne govori mnogo.Probaj da je dobijes nije sumnjiv oglas bila je u zarkovu, samo ne radi cesto
Mlada jeste rađala je drugi klijenti koji su bili su zadovoljni samo je za dobijanje malo tezeJesi li išao kod nje? Kako izgleda, jel mlada, kakve su joj sise i guza? Ova jedna fotografija stvarno ne govori mnogo.
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|