Bio ja, ok je, mada joj smrdi čka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bio ja, ok je, mada joj smrdi čka
Ćao drug, sada otvorih oglas i ova me po opisu jako podseća na jednu što je pre 2 godine bila u NS koju sam posećivao redovno. Ako je bueš zvao i po naglasku ti deluje kao da je iz RS, onda je 99% ona.
Dal je neko bio mozda kod ove na Djermu?
Znacila bi svaka info
Negde je ana negde rea vidim...Poznata nekome??? https://seksi-adresar.co/oglas/ana-8/
Pisao sam joj ja na whats up i ne odgovara nista, tako da samo poziv izgleda moze.Da li je neko isao kod Dragane od kako je pocela ponovo da radi?
Juce sam hteo da zovem ali kad sam ukucao broj na whatsapp izasla slika nekog lika, pa mi bilo sumnjivo.
Meni je gostovala bas sinoc, najjaca Brazilka koju sam ja upoznao a mislim jedna od top 3 najzgodnije ribe sa kojima sam bio. Jedino ne znam kako da je opet nagovorim za anal, od svih vidjanja samo jednom sam uspeo da se dogovorim sa njom za taj anal uz doplatu, i mislim da joj je bilo ok tada, uzivala je koliko sam ja mogao da vidim. Od tada ne pristaje na to nikako, ne znam sta si joj nudio i kako da je opet nagovorim, jer guzica je fantazija i rado bih da to ponovim
Evo malo i ja nesto da napisem, Juliana vrhunska riba, vise puta bio kod nje. Telo vrhunsko zategnuto nema sta, bolje nego na slikama, lice nije bas 10, ali 8 sigurno, niska sto ja i volim, mozda se nekom to ne svidja ali dobro. Jedino mana sto je engleski bas loš, ali meni ne smeta.
Pusenje ono standard, samo bez kondoma doplata, ovako sve ok, hoce i 69 ima finu pizdu nako bas lepu. Ali glavna stvar je vrhunski supak, voli bas da se lupa, a radi i anal iako ne pise na stranici, naravno uz doplatu, uglavnom sam iso zbog anala, preslatko stenje cak je i nekoliko puta svrsavala kad je anal, sto me je prvi put i iznenadilo. Ali stvarno guza je vrhunska, vredi svake pare. Sto se tice aktivnosti to je vec cudno, nekad je bas nezainteresovana, a nekad je brutalna ne mozes da dises sta sve radi. Sad znam da su neki imali lose iskustvo, i da nece da se ljubi, ali ja nisam imo takvo iskustvo. Cak mi je jednom dala da joj svrsim u usta, bez doplate, i onako sve polako polizala i onako bas cumface ime.
Od mene 9/10
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |