Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel ima samo jednu sliku na oglasu?Pozdrav ljudi, evo da ostavim jedan pozitivan review, Mia, na sexy adresaru se potpisuje kao Sofija, obicno je na NBG Belvil, u zgradama iza kineza ili u Sremskoj.
80e pola sata
Lepa u licu, plavusica, manje grudi, odlicna guza. Prijatna, potrudila se i za svaku je preporuku.
Jel ima samo jednu sliku na oglasu?
Mia,Sofija,Lana ljudi batalite se imena zar stvarno tripujete da vam one govore prava imena,sibnes link iskustvo i caoPozdrav ljudi, evo da ostavim jedan pozitivan review, Mia, na sexy adresaru se potpisuje kao Sofija, obicno je na NBG Belvil, u zgradama iza kineza ili u Sremskoj.
80e pola sata
Lepa u licu, plavusica, manje grudi, odlicna guza. Prijatna, potrudila se i za svaku je preporuku.
Koja Mia Sofija, daj rođo link ljubim ti dušu, da znamo koja je u pitanju...Pozdrav ljudi, evo da ostavim jedan pozitivan review, Mia, na sexy adresaru se potpisuje kao Sofija, obicno je na NBG Belvil, u zgradama iza kineza ili u Sremskoj.
80e pola sata
Takođe, linkNegativan review, devojka se na adresaru potpisuje 'devojka za tebe', nisu njene slike na oglasima, zodna 30-35 god, u belvilu je. 80e pola sata, samo gleda da odradi posao sto brze i da izbaci. Pricala na tel tokom radnje.
Pa ostavio sam link za preporuku, ne gledasTakođe, link![]()
Jel cena kao sa oglasa?Evo još jednu od mene https://seksi-adresar.co/oglas/druzenje-uzivo-danas/
Slike sa oglasa nemaju veze, ili su njene kao tinejdžerka
Kontakt isključivo whatsapp poruka, traži da joj pokažeš lokaciju da si u BG i da slikaš pare.
Gajba ok, starija, nije baš provetravana, ali nije štroka, čisto. Nova galenika je u pitanju.
Izgled ok, oko 60kg 172cm visoka, guza bila nekad, sada u tragovima, sise silikoni B-C, ali se malo razvukli valjda zbog dojenja, skoro i da se ne primeti da su silikoni ako ne vidiš ožiljke (Kaže da ima 3 male dece), ali vidi se da je vreme za generalni...
Loše je što puno voli da priča, baljezga neke priče džiberske, morao sam da je zapušavam par puta, jer mi spali mozak, ali ne vredi nije dugoročno
Oral bez, onako, ne vuče lepo, al radi trudi se, balavi liže jaja i ispod, voli da se igra, što je sasvim ok.
Priča prljavo, svo vreme traži da je prskaš po faci i usta.
Pali se ko hepo, i traži da je jebeš što pre, fazon ne može da dočeka.
Pičkica lepa i uska. Gurnuo jedan prst, prihvatila lepo, pa počela da daje instrukcije kako još jedan da gurnem, pa diktira tempo, namesti se lepo i drka i balavi, dok nije svršila i počela da prska.
Neće gore nešto baš, i buni se kuka, dok ne kreneš da je pumpaš, onda poludi i svrši za minut.
Misionarku radi solidno i isto ludi.
Traži da je guziš nonstop, da je pleskaš po guzi i ludi jako brzo i opet prskanje i voli de ja poprskaš po licu bez diskusije
Na sat nije gledala uopšte, niti pominjala.
Sve u svemu ok priča, nije negativna definitivno
![]() |
Tel: 064/677-677
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |