Samuel
Active member
Da se nadovežem, isto Santana, isti link:
Kod nje odem svaki put kad nas obiđe u BGu. Odneo sam joj i malo skuplji slatkiš na poklon. Mene je dočekala u belom seksi vešu i nije nijednom pogledala u telefon, to inače se odmah odlučno opomene, ako radi. Nema tuširanja , zna da dolazim čist i namirisan. Prvo masaža, koja je odlična, nema žurbe imali smo vremena, sve vreme je bila tako u brusu i tangicama, pa je onda sela na mene i trljala se o kitu i ljubila me po grudima.
To je trajalo, ali se u jednom momentu okrenula i dala mi da joj ka skinem brus sa leđa. Onda mi je nabijala sisice u facu, nisu velike, ali bradavice za desetku i kikotala se. I onda kad me je skroz izludela, krenula je da mi puši, kako samo ona zna. Lizanje testisa, duboko grlo, sve. Sex smo počeli u kaubojci, pa doggy, pa obrnuta kaubojka, pa otpozadi dok skroz leži na stomaku, a tu se baš dobro namešta, pa na kraju stojeći, podigla nogu na foteljicu pored kreveta.
Na kraju mi skinula kondom, bacila jastuk na pod i krenula da mi blajva dok sam stajao i tako sam je malo imao osećaj penetracije u usta. To radi tako dobro i onda je ubrzala maksimalno i svrš je bio po sisisicama. Sve u svemu, ko nije bio, nemojte je propustiti, tu je još 2 nedelje
Oral 10/10, Sex 10/10 aktivna maksimalno, traži da je više i jače pljeskaš, izgled 9/10 ali samo zato što je mala, tj niska, Ruskinje koje izgledaju kao foto modeli, njima dajem 10, ali guzu ima za čistu desetku. Higijena lična i stana 9/10 , bila je neka voda, vlažno pored kreveta kad sam došao iskvasio sam čarape.
Onaj link Santane što je kolega postavio je trenutno deaktiviran, ovo je isti ona, samo ja srpskom broju.